Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COGITOwatch 3.1. RedGold

Zobraziť katalóg
COGITOwatch 3.1. RedGold
Smart hodinky s notifikácií prichádzajúcich a zmeškaných hovorov, sociálnych sietí a emailov, monitor aktivít, vodeodolné, Bluetooth 4.0, kompatibilita s iOS / Android, výdrž niekoľko mesiacov
Kód:  COOK2g Produktové číslo:  CW3.1-006-01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COGITOwatch 3.1. RedGold

Chytré hodinky sa stanú vašim blízkym spojencom v digitálnom svete. Letmým pohledom uvidíte všetky nové oznámenia. Bez toho aby ste museli brať do ruky telefón, ihneď vás upozorní na nové udalosti, ako sú prichádzajúce hovory, SMS, emaily aj správy zo sociálnych sietí. Už nikdy nič nezmeškáte. Po spárovaní s telefónom s aplikáciou tiež zaznamenajú počet krokov, dĺžku spánku a vypočíta treba aj spálené kalórie.

kľúčové vlastnosti

  • Štýlový doplnok chytrého telefónu na zápästie
  • LED na ciferníku upozorní na prichádzajúce a zmeškané hovory, email, sociálne siete
  • Meranie krokov, spánku a spálených kalórií (len v aplikácie na prístroji)
  • Diaľková spúšť fotoaparátu pre jedinečnú perspektívu
  • Vodotesné (10 ATM) a veľmi odolné sklo proti poškriabaniu
  • Nemusí sa dobíjať (batéria CR2032 vydržia až rok bežného používania)

Hodinky a fotografovanie?

Uvítajú je aj fanúšikovia selfie, pretože slúži aj ako diaľková spúšť fotoaparátu. Fotoaparát nasmerujete do správneho smeru, všetci priateľov sa pripraví a už foťte. Alebo nechajte fotoaparát byť, a foťte každý zaujímavý moment. S diaľkovou spúšťou sa vám otvárajú väčšie možnosti pre pozoruhodné zábery.

minimum starostí

Je jasné, že vás hodinky budú sprevádzať kamkoľvek vyrazíte. Preto boli konštrukčne prispôsobené, aby odolali najrôznejším nástrahám. Ciferník kryje sklo s vysokou odolnosti proti poškriabaniu a bezmyšlienkovite s nimi môžete aj do vody (10 ATM). Hodinky poskytujú upozornenie prostredníctvom zreteľných ikon na ciferníku, a pretože nemajú energeticky náročný displej, nemusí sa dobíjať. Napája je gombíková batéria (CR2032), ktorá vydrží až 1 rok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COGITOwatch 3.1. RedGold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COGITOwatch 3.1. RedGold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COGITOwatch 1.3 Redgold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COGITOwatch 1.3 Redgold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COGITOwatch 1.3 RedGold.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií