Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint bez alkoholu 500 ml

Zobraziť katalóg
COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint bez alkoholu 500 ml
5 1 hodnotení
Ústna voda proti tvorbe zubného plaku, poskytuje 24/7 ochranu pred pachom z úst, nie je vhodná pre deti do 6 rokov, obsahuje sodium fluoride, bez alkoholu - 5 €/1 l
Kód:  ZUB122 Produktové číslo:  8714789732671 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint bez alkoholu 500 ml Predaj skončil

COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint bez alkoholu 500 ml

Ústne vody sú veľmi účinným pomocníkom v boji so zubným kazom, plakom, pôsobia tiež ako prevencia zubného kameňa, paradentózy a nepríjemného zápachu z úst. Preto je vhodné doplniť pravidelné čistenie zubov o používanie ústnej vody. Ústna voda Colgate Plax Multi Protection Cool Mint chráni a posilňuje zuby aj ďasná. Vyniká príjemnou mätovou chuťou pre dlhotrvajúci svieži dych. Pravidelným používaním tejto ústnej vody obmedzíte tvorbu zubného povlaku, ktorý je pôvodcom najčastejších chorôb ústnej dutiny.

Pozitívne pôsobí proti baktériám spôsobujúcim vznik zubného kazu až 12 hodín. Prípravok bol klinicky testovaný zubnými lekármi, neobsahuje alkohol. Ekonomické balenie s objemom 500 ml je ideálne pre celú rodinu. Ústna voda nie je vhodná pre deti do 6 rokov, uchovávajte ju preto mimo ich dosah. Pre zdravšie a sviežejšie ústa je táto kvalitná a efektívna ústna voda tým pravým riešením.

Použitie:
Ústnu vodu používajte dvakrát denne ráno a večer, vždy po vyčistení zubov. Naplňte viečko vodou až po značku a vyplachujte ústa a najmä priestor medzi zubami a ďasnami najmenej 30 sekúnd. Vykloktajte a potom vypľujte. Prípravok neprehĺtajte.

Objem:
500 ml

Parametre a špecifikácia

Objem
500 ml Hotovo!
Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Bez alkoholu Hotovo!

Objem

Objem
500 ml Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Proti zubnému kazu, Bez alkoholu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint bez alkoholu 500 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint 500 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLGATE Plax Multi Protection Cool Mint, 500 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií