Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza dny mini Velikonoce

COLLISTAR Deep Moisturizing Fluid 400 ml

Zobraziť katalóg
COLLISTAR Deep Moisturizing Fluid 400 ml
Telový krém –, pre ženy, objem 400ml - 42,25 €/1 l
Kód:  KSTE0288 Produktové číslo:  8015150250405

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COLLISTAR Deep Moisturizing Fluid 400 ml Predaj skončil

COLLISTAR Deep Moisturizing Fluid 400 ml

Telový balzam Collistar Deep Moisturizing Fluid je luxusný kozmetický prípravok na hĺbkovú hydratačnú starostlivosť o vašu pokožku. Tento telový fluid s bohatou textúrou dodá vašej pokožke extra výživu vďaka morskému planktónu, aloe vera a kyseline hyalurónovej, ktorá dokonale hydratuje pleť, obnovuje hydrolipidovú vrstvu a chráni pokožku vo všetkých klimatických podmienkach. Retinol, vitamín E a pšeničný olej dodávajú pokožke energiu a bojujú proti známkam starnutia.

Príjemná konzistencia tohto balzamu sa veľmi rýchlo vstrebáva a zanechá pokožku vyhladenú, tonizovanú a zamatovo hebkú. Po pravidelnom používaní balzam pokožku revitalizuje a do hĺbky hydratuje. Vaša pokožka bude po jeho použití osviežená a plná energie. Viditeľne omladne a bude citeľne pružnejšia. Táto hĺbková hydratačná starostlivosť v sebe kombinuje vysokú efektivitu pokročilých technológií a osviežujúcu ľahkosť, ktorá plynie z fluidnej a rýchlo sa vstrebávajúce textúry. Doprajte si luxusný prípravok s obsahom prírodných látok, aby bola vaša pokožka zdravá a krásna!

Aktívne látky:

  • Morský planktón, aloe vera a kyselina hyalurónová dokonale hydratujú pleť, obnovujú hydrolipididovú vrstvu a chránia pokožku vo všetkých klimatických podmienkach
  • Retinol, vitamín E a pšeničný olej dodávajú pokožke energiu a bojujú proti známkam starnutia

Typ pleti:
Pre všetky typy pleti.

Použitie:
Nanášajte každý deň na pokožku celého tela, najlepšie po sprche či kúpeli. Jemne vmasírujte.

Objem:
400 ml

Zloženie:

AQUA, C12-15 ALKYL BENZOATE, ISOPROPYL MYRISTATE, DICAPRYLYL ETHER, GLYCERIN, CETYL ESTERS, CETEARYL ALCOHOL, CERA ALBA, POLYSORBATE 60, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, TRITICUM VULGARE GERM OIL, UREA, CARBOMER, RETINYL PALMITATE, TOCOPHERYL ACETATE, SODIUM PC PLANKTON EXTRACT, SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL, ALOE BARBADENSIS EXTRACT, LYSOLECITHIN, DISODIUM EDTA, DMDM HYDANTOIN, IMIDAZOLIDINYL UREA, PHENOXYETHANOL, PROPYLPARABEN, METHYLPARABEN, SODIUM HYDROXIDE, PARFUM, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, CITRAL, CITRONELLOL, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, HYDROXYCITRONELLAL, HYDROXYISOHEXYL 3-CYCLOHEXENE CARBOXALDEHYDE, LIMONENE.

Parametre a špecifikácia

Objem
400 ml Hotovo!
Typ pleti
Všetky typy Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Objem

Objem
400 ml Hotovo!

Typ pleti

Typ pleti
Všetky typy Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COLLISTAR Deep Moisturizing Fluid 400 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COLLISTAR Deep Moisturizing Fluid 400 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COLLISTAR Deep Moisturizing Fluid 400 ml.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií