Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming mini AD gaming

ColourVUE - Fusion (2 šošovky)

Zobraziť katalóg
ColourVUE - Fusion (2 šošovky)
5 3 hodnotení
Kontaktné šošovky
Kód:  CLEC400
ColourVUE - Fusion (2 šošovky) Predaj skončil

ColourVUE - Fusion (2 šošovky)

MaxVUE Vision je renomovaný výrobca najmä farebných kontaktných šošoviek. Svojou ponukou sa snaží pokryť predstavy každého klienta a dopriať mu tak vysnívaný vzhľad. Šošovky MaxVUE väčšinou zakrývajú celú dúhovku oka a tiež ju pre lepší efekt opticky zväčšujú. Z niekoľkých produktových radov si vyberie naozaj každý. Nechýbajú ani také špeciality, ako šošovky žiariace pri UV osvetlení alebo šošovky s tematickými a vtipnými motívmi. Výrobca však ponúka aj veľmi kvalitné očné kvapky. 

Hydrogélové farebné šošovky ColourVUE Fusion si vás získajú predovšetkým špeciálnou farebnou technológiou, ktorá umožňuje spojiť v sebe hneď niekoľko farebných odtieňov. To umožňuje vytvárať naozaj zaujímavé a pestré kombinácie. Odvážny mix farieb a ich dramatických prechodov vám zaistí pozornosť. 

Tieto kontaktné šošovky je nutné vymieňať raz za 90 dní. V prípade, že šošovky necháte uložené v puzdre dlhšie ako 7 dní, je potrebné pred použitím urobiť dôkladnú dezinfekciu a nechať šošovky odležať v novom roztoku minimálne 4 hodiny. 

Upozornenie: Výsledný efekt do istej miery ovplyvňuje aj prirodzená farba dúhovky oka a tiež svetelné podmienky.

Parametre a špecifikácia

Obmedzenie veku
Tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov Hotovo!

Obmedzenie veku

Obmedzenie veku
Tovar je určený iba pre osoby staršie ako 15 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ColourVUE - Fusion (2 šošovky)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ColourVUE - Fusion (2 čočky). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ColourVUE - Fusion (2 Objektive). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ColourVUE - Fusion (2 Objektive). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ColourVUE - Fusion (2 lencse).
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií