AD homeoffice Aplikace

Compass Držiak telefónu/GPS na prísavku MULTI

Zobraziť katalóg
Compass Držiak telefónu/GPS na prísavku MULTI
2,9 7 hodnotení
– s pevným klipom voliteľej šírky (5,5 – 8,5 cm), široké nastavenie uhlov, vrátane možnosti otáčania o 360°, 3 unikátne adaptéry
Kód:  AUPR801 Produktové číslo:  06258 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Compass Držiak telefónu/GPS na prísavku MULTI Predaj skončil

Compass Držiak telefónu/GPS na prísavku MULTI

Používate na svojich cestách automobilom mobilný telefón ako navigáciu? Ak áno, rozhodne by vo vašej zbierke nemal chýbať multifunkčný držiak, do ktorého smartfón pevne umiestnite. Nielenže je vďaka nemu lepšie vidieť na displej, ale tiež je cestovanie oveľa bezpečnejšie.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický držiak do auta na mobilný telefón alebo GPS navigáciu
  • Pojme zariadenie s voliteľnou šírkou 55 až 85 mm
  • Možnosť otáčania držiaka o 360°
  • Extra silná prísavka na čelné sklo
  • Možnosť ďalšieho upevnenia na mriežku ventilácie alebo na palubnú dosku

Pevný držiak s prísavkou

Celá inštalácia a používanie sú úplne jednoduché. Stačí pripevniť držiak kamkoľvek na čelné sklo, do mriežok ventilácie alebo priamo na palubnú dosku vášho vozidla. Potom už len vložíte mobilný telefón (prípadne GPS navigáciu) do špeciálne navrhnutého klipsu a nastavíte správny uhol. Aby telefón z klipsu nevypadol, nechýba protišmyková vložka, ktorá ho udrží pevne na jednom mieste. Čo sa týka nastavenia správneho uhla, máte možnosť otáčať s hlavicou držiaku o celých 360°. Pozíciu tak nastavíte presne podľa vašich konkrétnych predstáv.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Compass Držiak telefónu/GPS na prísavku MULTI Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Držák telefonu / GPS na přísavku MULTI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Compass Mobile Holder / GPS tapadókorongos MULTI.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií