Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Compass MARS 9 - 36 kg - červená

Zobraziť katalóg
Compass MARS 9 - 36 kg - červená
4,0 2 hodnotení
Autosedačka pre deti 9 - 25 kg (skupina I-II), samotný podsedák bez chrbtovej časti 15 - 36 kg (skupina II a III), homologácia E20 44R-04 2011, schválené pre prevádzku v celej Európe, snímateľný a prateľný poťah
Kód:  AUPR1870 Produktové číslo:  01487
Compass MARS 9 - 36 kg - červená Predaj skončil

Compass MARS 9 - 36 kg - červená

Myslíte pri ceste autom na bezpečnosť svojich detí? Kúpte im túto detskú autosedačku. Praktická detská autosedačka MARS je zložená z dvoch častí. Ak použijete podsedák spoločne s chrbtovou časťou, potom je sedačka určená pre deti od 9 do 15 kg. Ak použijete samotný podsedák bez chrbtovej časti, nosnosť sa zvyšuje až na 36 kg. Autosedačka je veľmi nenáročná, čo sa údržby týka. Pevné časti sú ľahko umývateľné vlhčenou handričkou alebo obrúskom. Jej poťah môžete jednoducho zložiť a vyprať v práčke pri teplote do 30 ° C. Vďaka ľahkej konštrukcii môžete autosedačku ľahko prenášať.

Kľúčové vlastnosti

  • Homologované podľa európskych noriem
  • Vyrobená z EPS, preto je veľmi ľahká
  • Hmotnosť je iba 0,987 kg

V jednoduchosti je sila

Jednoducho navrhnutá detská autosedačka v čiernočervenej farebnej kombinácii sa hodí do akéhokoľvek typu auta. Autosedačka MARS je ľahko prenosná, nenáročná na údržbu. Jej výhodou je, že ju môžete použiť v dvoch rôznych variantoch. Nepodceňte každodenné riziká na ceste a kúpte svojmu dieťaťu túto bezpečnostnú sedačku.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Compass MARS 9 - 36 kg - červená
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Compass MARS 9-36 kg - červená.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií