Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Compass Svietidlo LENS 1LED

Zobraziť katalóg
Compass Svietidlo LENS 1LED
4,6 5 hodnotení
celokovová, LED, s bodovým svetlom, vysoko svietivá LED s nízkou spotrebou je osadená šošovkou, ktorá násobí lúč svetla, 1x batérie AA 1,5V (nie je priložená). Svetlo sa rozsvieti spínačom na opačnej strane.
Kód:  AUPR146 Produktové číslo:  08316
Compass Svietidlo LENS 1LED Predaj skončil

Compass Svietidlo LENS 1LED

Firma Compass prináša na trh túto praktickú celokovovou LED svietidlo, ktorá je veľmi odolná a rýchlo si ju obľúbite. Disponuje vysoko svietivou LED diódou s nízkou spotrebou, ktorá s pomocou špeciálnej šošovky vyžaruje mnohonásobne silnejšie lúč svetla ako klasické svetlá. Vďaka svojim kompaktným rozmerom ju môžete nosiť vo vrecku alebo pomocou pútka upevniť na zápästie, bez vás nejako obmedzovala. Je napájaná batérií typu AA (nie je súčasťou balenia) a zapína sa pomocou s klasického spínača na opačnej strane. Toto svietidlo vám skvele poslúži hlavne v nočných hodinách pri hledaní kľúčov či iných vecí.

kľúčové vlastnosti

  • Praktická baterka malých rozmerov
  • Celokovové odolné telo
  • Vysoko svietivá LED dióda s šošovkou
  • Univerzálny pútko pre zavesenie
  • Napájaná iba raz batérií AA

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Svítilna LENS 1LED. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Iránytű Torch 1LED OBJEKTÍV.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií