AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Comply nadstavce S200 čierne – veľkosť M

Zobraziť katalóg
Comply nadstavce S200 čierne – veľkosť M
5 1 hodnotení
Príslušenstvo Špeciálne nástavce z pamäťovej peny ideálne pre použitie pri športe, priemer 12,83 mm ± 0,75 mm, 2 páry
Kód:  CPY1001a2 Produktové číslo:  22-20102-11
Comply nadstavce S200 čierne – veľkosť M Predaj skončil

Comply nadstavce S200 čierne – veľkosť M

Prestali vás baviť slúchadlá, ktorá nedrží pohodlne v ušiach a neustále vypadávajú? Riešením sú penové nadstavce Comply. Nie je nutné hneď kupovať iné slúchadlá a modliť sa, že práve tieto budú fungovať podľa vašich predstáv. Konkrétny typ nadstavcov si vyberiete podľa vlastností, ktoré najviac uprednostňujete. V ponuke sú dokonale izolačné alebo komfortné nadstavce s možnosťou voľby ochranného prvku proti ušnému mazu. Na svoje si prídu aj športoví nadšenci vďaka rady Sport, ktorá ponúka dokonalé upevnenie.

Comply S200 sú perfektnou voľbou pre každého športovca. Pôsobením telesného tepla sa nadstavce perfektne prispôsobia tvaru uší. Zaista tak dokonalé upevnenie a môžete sa naplno venovať podávaniu maximálnych výkonov bez zbytočných prerušení. Vyrobené sú z veľmi jemnej pamäťovej peny, ktorá nežne vyplní zvukovod. Tým slúchadlo upevní v uchu a zaistí pohodlné nosenie aj po dlhú dobu. Dochádza k eliminácii stavu, kedy je pri dlhšom nosení ucho unavené. Nebudete mať potrebu slúchadlo vybrať a odpočinúť si.

Parametre a špecifikácia:

Veľkosť:
M

Farba:
čierna

Rozmery (najširší priemer):
12,83 mm ± 0,75 mm

Materiál:
Polyuretánová pena, thermoplastic elastomer

Balenie:
2 páry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Comply nástavce S200 černé - velikost M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Comply S200 Ohrstücke Schwarz Größe M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Comply S200 Ohrstücke Schwarz Größe M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Comply fülhallgató betét S200 fekete - méret M.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií