Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

CONCEPT ETV7560wh

Zobraziť katalóg
CONCEPT ETV7560wh
5 2 hodnotení
Vstavaná rúra energetická trieda A, objem 70 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok, časovač a ochladzovací systém, čistenie rúry: katalytické, V׊×H: 59.5 cm×59.5 cm×55.5 cm, biela
Kód:  CON310l Produktové číslo:  ETV7560wh Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT ETV7560wh


Plánujete obstaranie novej elektrickej rúry, a neviete, ktorá je pre vás tá pravá? V tom prípade môžete začať práve pri tejto vstavanej rúre Concept ETV7560wh. S veľkým objemom 70 litrov sa nemusíte obávať pečenia väčších pokrmov. Príjemne vás prekvapí 9 funkcií pečenia vrátane pečenia horúcim vzduchom a grilu. Vďaka perfektne prepracovaným prieduchom a výhrevným telesám dosiahnete rovnomerné prepečenie vašich pokrmov. Tie si môžete kedykoľvek skontrolovať cez 3 bezpečnostné sklá v dvierkach. Teleskopické výsuvy vám uľahčí manipuláciu s pokrmom, pretože umožňuje pohodlné vysunutie plechu pred priestor rúry. Nechýba ani dômyselný systém zatvárania dvierok Soft Closing Door, alebo katalytické vložky s poréznym materiálom na ľahšie čistenie rúry. Ovládanie prebieha cez 2 hlavné zatláčacie gombíky, ktorým sekunduje štvorica tlačidiel na ovládanie digitálneho programátora.


Kľúčové vlastnosti

  • 9 funkcií pečenia
  • 4 vykurovacie telesá
  • Soft Closing Door
  • Katalytické vložky s poréznym materiálom
  • Digitálny programátor
  • LED displej
vypnuté
Concept ETV7560wh
 

vypnuté
Concept ETV7560wh - Soft Closing Door

Jednoduché zatváranie

Soft Closing Door

Zatváranie dvierok nikdy nebolo jednoduchšie. Tomu dopomáha systém Soft Closing Door, vďaka ktorému sa dvierka ľahko zatvoria jednoduchým strčením do nich, a tak si nemusíte lámať hlavu so zatváraním v prípade plných rúk. 


Jednoduché čistenie

Táto rúra ponúka mnoho vylepšení na spríjemnenie vášho života v kuchyni. Jednou z nich je ľahké vybratie skla z dvierok pomocou zacvakávacej poistky. Oceníte tiež katalytické vložky, ktoré sú vybavené špeciálnym poréznym materiálom. Nečistoty sa v póroch zachytia a následne vypália počas pečenia. Tým sa výrazne uľahčí následná údržba vnútorného priestoru rúry.

vypnuté
Concept ETV7560wh - snadná údržba

Perfektný systém čistenia


Doplňujúce informácie:

Rozsah teplôt:
50 - 250 °C

Príkon horného výhrevného telesa:
950 W

Príkon dolného výhrevného telesa:
1 100 W

Príkon kruhového zadného telesa:
2 100 W

Príkon grilovacieho telesa:
2 000 W

Maximálny príkon:
3 000 W

Napätie:
230 V

Príslušenstvo:
1× rošt
1× plytký plech
1× hlboký plech
1 pár teleskopických výsuvov
2× katalytická doska
3× sklo v dvierkach
 

 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
59,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
55,5 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Biela Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Ochladzovací systém Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
70 l Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT ETV7560wh Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV7560wh.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií