Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept ETV7760

Zobraziť katalóg
Concept ETV7760
4,7 3 hodnotení
Vstavaná rúra energetická trieda A, objem 70 l, gril, horný ohrev, pravý horúci vzduch, rozmrazovanie, spodný ohrev a ventilátor, 3-vrstvové sklo dvierok a ochladzovací systém, čistenie rúry: katalytické, V׊×H: 59.5 cm×59.5 cm×55.5 cm, nerez
Kód:  CON310j Produktové číslo:  ETV7760 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept ETV7760


Plánujete si zaobstarať novú elektrickú rúru, a neviete, ktorá je pre vás tá pravá? V tom prípade môžete začať práve pri tejto vstavanej rúre Concept ETV7760. S veľkým objemom 70 litrov sa nemusíte obávať pečenia väčších pokrmov. Príjemne vás prekvapí 9 funkcií pečenia vrátane pečenia horúcim vzduchom a grilom. Vďaka perfektne prepracovaným prieduchom a výhrevným telesám, dosiahnete rovnomerné prepečenie vašich pokrmov. Tie si môžete kedykoľvek skontrolovať cez 3 bezpečnostné sklá vo dvierkach.


Kľúčové vlastnosti

  • 9 funkcií pečenia
  • 4 vykurovacie telesá
  • Soft Closing Door
  • Katalytické vložky s poréznym materiálom
  • Digitálny programátor
  • LED displej
  • 2 páry 100% teleskopických výsuvov
vypnuté
Klíčové vlastnosti

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Teleskopické výsuvy vám uľahčia manipuláciu s pokrmom, pretože umožňujú pohodlné vysunutie plechu pred priestor rúry. Nechýba ani dômyselný systém zatvárania dvierok Soft Closing Door, alebo katalytické vložky s poréznym materiálom na ľahšie čistenie rúry. Ovládanie prebieha cez 2 hlavné zatláčacie gombíky, ktorým sekunduje štvorica tlačidiel na ovládanie digitálneho programátora. Spolu s rúrou dostanete široké portfólio príslušenstva, ktoré zahŕňa aj príslušenstvo na pizzu.


vypnuté
Soft Closing Door

Jednoduché zatváranie

Soft Closing Door

Zatváranie dvierok nikdy nebolo jednoduchšie. Tomu pomáha systém Soft Closing Door, vďaka ktorému sa dvierka ľahko zavrú, keď do nich jednoducho strčíte, a tak si nemusíte lámať hlavu so zatváraním, v prípade plných rúk.


Jednoduché čistenie

Táto rúra ponúka mnoho vylepšení na spríjemnenie vášho života v kuchyni. Jednou z nich je ľahké vybratie skla z dvierok pomocou zacvakávacích poistiek. Oceníte tiež katalytické vložky, ktoré sú vybavené špeciálnym poréznym materiálom. Nečistoty sa v póroch zachytia a následne vypália počas pečenia. Tým sa výrazne uľahčí následná údržba vnútorného priestoru rúry.

vypnuté
Concept ETV7760 - snadná údržba

Perfektný systém čistenia


vypnuté
Teleskopické výsuvy

Bezpečná manipulácia s plechmi

Teleskopické výsuvy

Vďaka teleskopickým výsuvom bude manipulácia s plechmi oveľa bezpečnejšia a pohodlnejšia. Už žiadne siahanie do rozpálenej rúry. Jednoducho plech vytiahnete pred rúru, kde skontrolujete pripravovaný pokrm.


Doplňujúce informácie:

Rozsah teplôt:
50-250 °C

Príkon horného výhrevného telesa:
950 W

Príkon dolného výhrevného telesa:
1 100 W

Príkon kruhového zadného telesa:
2 100 W

Príkon grilovacieho telesa:
2 000 W

Maximálny príkon:
3 000 W

Napätie:
230 V

Príslušenstvo:
1 × rošt
1 × plytký plech
1 × hlboký plech
2 páry teleskopických výsuvov
2 × katalytická doska
3 × sklo vo dvierkach
Rotisserie
Pizza kameň
Pizza krájač

 

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept ETV7760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT ETV7760.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií