P&G MS v hokeji_CZ

CONCEPT KTV4444

Zobraziť katalóg
CONCEPT KTV4444
Vstavaná rúra energetická trieda A, objem 44 l, gril, horný ohrev, mikrovlnný ohrev, rozmrazovanie a spodný ohrev, 3-vrstvové sklo dvierok, detská poistka a ochladzovací systém, V׊×H: 45.5 cm×59.5 cm×57 cm, nerez
Kód:  CON310o Produktové číslo:  KTV4444 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONCEPT KTV4444


Plánujete zaobstaranie novej elektrickej rúry a kladiete dôraz na minimálne rozmery? V tom prípade bude vstavaná rúra Concept KTV4444 tá pravá. Aj napriek svojim menším rozmerom ponúka slušných 44 litrov vnútorného priestoru na varenie. Okrem klasického pečenia, grilovania, teplovzdušného varenia a rozmrazovania zvládne tiež mikrovlnné varenie, ktoré si môžete užívať na 5 stupňoch výkonu. Kombinácia mikrovlnného varenia a klasického pečenia rapídne šetrí váš čas v kuchyni. Predná časť dvierok je vyrobená z čierneho skla. Do vnútornej časti rúry možno nakuknúť cez trojicu bezpečnostných skiel. V spodnej časti rúry sa nachádza praktický tanier s priemerom 36 cm. Ovládanie prebieha cez 2 hlavné nerezové gombíky, ktorým sekunduje séria tlačidiel na ovládanie digitálneho programátora. Dôležité informácie o dobe pečenia, aktuálnom čase či nastavenom časovači sa zobrazujú na LED displeji s elegantným bielym podsvietením.


Kľúčové vlastnosti kombinovanej rúry Concept KTV4444

  • Rúra Concept KTV4444 vám poslúži aj ako mikrovlnka
  • Má 13 prednastavených programov
  • Rúra Concept KTV4444 sa ovláda 2 tlačidlami
  • Disponuje LED displejom, informáciami o priebehu pečenia a časovačom
  • Bezpečnosť zaistí detský zámok
  • Pýši sa bohatým príslušenstvom
CONCEPT KTV4444

Ideálna rúra Concept KTV4444 do menších kuchýň

Kombinovaná rúra Concept KTV4444 má veľmi elegantný dizajn, ušetrí miesto vo vašej kuchyni a navyše disponuje širokým príslušenstvom. Poslúži vám ako mikrovlnná i teplovzdušná rúra. Je ideálna do menších kuchýň, pretože má výšku 45 centimetrov a neuveriteľný objem 44 litrov.

Rúra CONCEPT KTV4444

Neoceniteľný pomocník

Rúra Concept KTV4444 zastane vo vašej domácnosti veľa práce, pečie, griluje, ohrieva, varí a dokonca aj rozmrazuje. Pri mikrovlnnom varení si môžete voliť z 5 stupňov výkonu, pri pečení sú to 4 vrátane grilovania. Mikrovlny pôsobia na potravinu zo všetkých strán – zvnútra, gril, teplý vzduch alebo spodné teleso zvonka, čo zaistí kratší čas prípravy.

Kombinované varenie

Rúra Concept KTV4444 je schopná vám ušetriť strávený čas v kuchyni, a to vďaka funkcii kombinovaného pečenia a mikrovlnného varenia. Mikrovlny ohrievajú pokrm zvnútra, zatiaľ čo horúci vzduch, gril alebo spodné teleso zvonka. Tým dôjde k rýchlejšej príprave pokrmu, ktorý je navyše lepšie prepečený.

CONCEPT KTV4444
CONCEPT KTV4444

Vyniká praktickosťou

Výsadou tejto rúry je jej ľahké ovládanie. Tomu pomáha aj 13 prednastavených programov. Vďaka ním zvládne pečenie v rúre aj menej skúsený kuchár. Praktická je aj kombinácia čierneho skla a nerezového materiálu, ktorá zapadne do každej kuchyne.



Detský zámok na bezpečnosť vašich detí

Bezpečnosť pri používaní rúry Concept KTV4444 zaistí trojité sklo vo dverách a ventilátor, ktorý ochladzuje vonkajšie strany rúry. Navyše je vybavená detským zámkom, čo zamedzí vašim deťom, aby rúru akokoľvek ovládali.

Rúra CONCEPT KTV4444

Vstavaná rúra Concept KTV4444 vyniká bohatým príslušenstvom

Kombinovaná vstavaná rúra Concept KTV4444 sa pýši bohatým príslušenstvom, medzi ktoré patrí otočný kruhový plech, nízky grilovací stojan – jedinečný pomocník pri grilovaní klobás, steakov alebo pri opekaní chleba.

Doplňujúce informácie:

Rozsah teplôt:
50 – 230 °C

Príkon mikrovĺn:
1 650 W

Výkon mikrovĺn:
900 W

Príkon kruhového zadného telesa:
1 750 W

Príkon grilovacieho telesa:
1 750 W

Maximálny príkon:
3 350 W

Napätie:
230 V

Príslušenstvo:
1× otočný kruhový plech
1× nerez grilovací stojan
1× grilovací rošt
1× sklenená panvica


Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A Hotovo!
Dizajn
Klasický Hotovo!
Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Mikrovlnný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev Hotovo!
Príkon
3 550 W Hotovo!
Výška
45,5 cm Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Vlastnosti

Programy rúry
Gril, Horný ohrev, Mikrovlnný ohrev, Rozmrazovanie, Spodný ohrev Hotovo!
Príkon
3 550 W Hotovo!

Rozmery rúry

Výška
45,5 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Hĺbka
57 cm Hotovo!

Farba rúry

Farba
Strieborná Hotovo!

Vybavenie rúry

Výbava
3-vrstvové sklo dvierok, Detská poistka, Ochladzovací systém Hotovo!
Sieťový kábel
Áno, so zástrčkou Hotovo!

Energetický štítok rúry

Energetická trieda
A Hotovo!

Objem rúry

Objem
44 l Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONCEPT KTV4444 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT KTV4444.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií