Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Concept OPK3260n

Zobraziť katalóg
Concept OPK3260n
Digestor –komínový, 364 m3/hod., 3 stupne výkonu, hlučnosť 68 dB, odťah 15 cm alebo recirkulácia, 2 kovové filtre, halogénové osvetlenie 2× 28 W, šírka 60 cm, farba antikoro
Kód:  CON711n Produktové číslo:  opk3260n Stránky výrobcu

Concept OPK3260n

Už vás nebaví ten všadeprítomný zápach vašej kuchyne po dokonale pripravenom obede? Nedarí sa vám vyvetrať priestory ani niekoľko hodín po dokončení varenia? Využite služby pomocníka, ktorý tieto problémy vyrieši za vás. Odsávač pár je schopný spríjemniť prípravu nedeľného jedla a vy sa budete môcť doma znovu slobodne nadýchnuť.

Kľúčové vlastnosti

  • Komínový odsávač pár so šírkou 60 cm
  • Možno využiť recirkuláciu vzduchu
  • Dva kovové filtre sa ľahko udržujú
  • Tichý chod aj pri maximálnej záťaži
  • Odsaje až 364 metrov kubických vzduchu
  • Halogénové osvietenie

Dýchajte z plných pľúc

Tento antikorový odsávač pár skvele doplní vybavenie vašej kuchyne. Antikorový materiál nie je náchylný na prach a nezostávajú na ňom nepríjemné odtlačky prstov. Vzduch je odvádzaný pomocou sania do priestoru komína alebo sa dá ľahko prejsť na možnosť recirkulácie (uhlíkový filter sa predáva samostatne). Para je čistená pomocou kovových filtrov proti mastnote - tieto diely sa dajú jednoducho vybrať a vyčistiť v umývačke.

Na spodnej hrane výrobku nájdete dvojicu halogénových žiaroviek, ktoré príjemne osvetľujú pracovnú plochu. Tri výkonnostné stupne môžu odsať až 364 metrov kubických pary za jedinú hodinu. Hlučnosť tohto zariadenia je iba 68 dB. Produkt patrí do energetickej triedy D.

 

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept OPK3260n
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OPK3260n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONCEPT OPK3260n. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONCEPT OPK3260n.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií