AlzaBoxy Q1 PET

Concept OPO5342n

Zobraziť katalóg
Concept OPO5342n
Digestor ostrovčekový, energetická trieda A, hlučnosť 60dB, výkon odsávania 742 m3/hod, počet stupňov výkonu 4, počet filtrov 2, priemer horného vývodu 150 mm, led osvetlenie, recirkulácia, spätná klapka a elektronické ovládanie, šírka 40.5 cm, farba antikoro
Kód:  CON710c Rozšírená záruka +12 mesiacov Produktové číslo:  OPO5342n Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept OPO5342n

Ostrovčekový odsávač pary Concept OPO5342n je vďaka svojmu vysokému výkonu, ktorý v maximách dosahuje až 742 m3/h, výborným doplnkom každej kuchyne. K dispozícii sú štyri rýchlosti, navyše si môžete vybrať medzi možnosťou odťahu alebo recirkulácie vzduchu. Hoci je schopný bez problémov odvetrať aj väčšie miestnosti, udržuje si veľmi nízku hlučnosť. Tá je najvyššie na úrovni 60 dB, čo zodpovedá bežnému stolnému počítaču. Cez tlačidlové ovládanie je možné ho naprogramovať až na 90 minút dopredu, prípadne nastaviť automatickú prevádzku. Tá riadi zabudované inteligentný pachový senzor, ktorý spúšťa a upravuje výkon odsávača podľa aktuálnej potreby. Používanie spríjemňuje veľmi ľahko čistiteľný tukový filter, ktorého stav signalizuje kontrolka na ovládacom paneli a úsporné, napriek tomu veľmi efektívne osvetlenie pomocou štyroch 3 W LED diód.


Výkon odsávača

Výška odsávača

Recirkulácia

Čistenie tukového filtra

Umiestnenie digestora Concept OPO5342n

Výkon odsávača Concept OPO5342n by mal zodpovedať minimálne desaťnásobku objemu miestnosti, z ktorej má odvádzať paru. Ak máte prepojenú obývaciu izbu s kuchyňou, je potrebné započítať obidve. Iste oceníte možnosť nastaviť si stupne výkonu, vďaka čomu je možné okamžite nastaviť výkon na maximum. Podstatné je umiestnenie odsávača nad varnou plochou. Mal by byť minimálne 65 centimetrov nad elektrickou varnou doskou a 68 – 70 centimetrov nad plynovou varnou doskou.

Výška odsávača

Výška odsávača je prevažne uvádzaná v minimálnych a maximálnych hodnotách. Podľa vlastného uváženia si môžete prispôsobiť výšku odsávača. V balení nájdete dve časti, ktoré do seba zapadajú.

Priestorový digestor Concept OPO5342n s pachovým senzorom

Priestorový digestor Concept OPO5342n je vybavený pachovým senzorom, ktorý dokáže automaticky nastaviť výkon podľa aktuálneho množstva pachu v miestnosti.

Recirkulácia

Ak nemáte možnosť odvádzať paru z kuchyne von, môžete využiť funkciu recirkulácie. Za tukovým filtrom je pridaný aj uhlíkový, ktorý pohlcuje pachy, vďaka čomu sa prečistí vzduch a vracia sa späť do miestnosti.

Jednoduché čistenie tukového filtra

Čistenie tukového filtra je veľmi jednoduché, môžete ho totiž vložiť do umývačky riadu na štandardný program. V prípade, že ju nemáte, postačia vaše ruky a prostriedok na riad, ktorý používate.

Úsporné LED diódy

Digestor Concept OPO5342n je vybavený extra úspornými LED diódami, ktoré osvietia celú varnú dosku. LED diódy sa pýšia vysokou úsporou elektrickej energie a dlhšou životnosťou.

Integrovaný časovač

Ďalšou skvelou výhodou digestora Concept OPO5342n je praktický časovač, ktorý sa vám bude určite hodiť v prípade, keď si potrebujete na chvíľku odskočiť, ale je potrebné jedlo ešte chvíľu povariť. Jednoducho si nastavíte odložené vypnutie, odsávač všetko vysaje a vy sa vrátite späť do svojej čistej kuchyne.

Parametre a špecifikácia

Dizajn
Klasický Hotovo!
Energetická trieda
A Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
F Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
A Hotovo!
Trieda účinnosti filtrácie tukov
B Hotovo!

Dizajn

Dizajn
Klasický Hotovo!

Energetické parametre digestora

Energetická trieda
A Hotovo!
Trieda účinnosti prúdenia tekutín
F Hotovo!
Trieda účinnosti osvetlenia
A Hotovo!
Trieda účinnosti filtrácie tukov
B Hotovo!

Vývody

Počet
1 Hotovo!
Priemer
15 cm Hotovo!
Umiestnenie vývodu
Zvrchu Hotovo!
Priemer horného vývodu
15 cm Hotovo!

Výkon

Výkon odsávania
742 m3/h Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept OPO5342n Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONCEPT OPO5342n. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept OPO5342n. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept OPO5342n.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií