AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Concept RK3153

Zobraziť katalóg
Concept RK3153
5 1 hodnotení
Rýchlovarná kanvica 2100W, objem 1.7l, kvalitný a elegantný nerez, konektor Strix, otočná o 360 °, nádoba je vyrobená z 304 nerezovej ocele, modro podsvietený vodoznak, farba tmavá škorica
Kód:  CON002a29 Produktové číslo:  RK3153 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept RK3153

Rýchlovarná kanvica značky Concept poteší kvalitným spracovaním a moderným dizajnom. Kanvica ponúka dostatočný objem 1,7 litra, o aktuálnom množstve vody vás bude informovať praktický vodoznak. Ten je počas prevádzky kanvice modro podsvietený, čím sa výrazne zvyšuje bezpečnosť používania prístroja. Kanvica je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele, ktorá sa vyznačuje dlhou životnosťou bez hrdzavenia. 

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný a moderný dizajn
  • Modré LED podsvietenie
  • Praktické tlačidlo otvárania veka
  • Kvalitný konektor značky Strix
  • Dvojitý bezpečnostný systém

Komfortné a bezpečné používanie

Podstavec kanvice je o otočný 360°, takže kanvicu na neho môžete umiestniť z akéhokoľvek uhla a umožňuje aj uschovanie prívodného kábla. Otváranie veka je riešené tlačidlom s ergonomickým prelisom tvarovaným práve pre váš prst, vďaka čomu sa nespálite ani pri opakovanom varení vody. Ďalšími funkciami zaisťujúcimi bezpečné používanie je automatické vypnutie pri dosiahnutí varu aj v prípade, že do kanvice zabudnete dať vodu. 

 

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál
Nerez Hotovo!

Vlastnosti

Objem
1,7 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Ochrana proti prehriatiu, Ukazovateľ vodnej hladiny, Kontrolka chodu Hotovo!
Príkon
2 100 W Hotovo!
Typ filtra
Vyberateľný Hotovo!

Farba

Farba
Hnedá Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept RK3153 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept RK3153. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept RK3153. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept RK3153. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept RK3153.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií