Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept SR-3355

Zobraziť katalóg
Concept SR-3355
4,8 8 hodnotení
Ručný mixér príkon 300 W, 5 rýchlostí + turbo, 2 šľahacie metly, 2 hnetacie metly, tyčový mixér
Kód:  CONMR001 Produktové číslo:  8594049739301 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept SR-3355

Jednoduchý a pritom účinný mixér sa stane neodmysliteľným pomocníkom pri príprave pokrmov. Máte chuť na palacinky? Tak všetky ingrediencie vložte do vhodnej nádoby a nechajte mixér pracovať za vás na jemnom vyšľahanom ceste. Tiež rýchlo zvládne vyšľahať bielka a najrôznejšie zmesi. Vo výbave sa nachádzajú aj miesiace háky pre prípravu hustejšieho cesta a tyčový mixér , s ktorým urobíte za pár okamihov detské kašičky alebo krémovejšie polievky a omáčky.

Parametre a špecifikácie:

Príkon:
300 W

Vlastnosti:
5 rýchlostí + Turbo
Ergonomický dizajn
Tlačidlo na vyňatie metiel
Bezpečnostná poistka

Príslušenstvo:
2 nerezové šľahacie metly
2 nerezové hnetacie háky
plastový tyčový nadstavec

Parametre a špecifikácia

Príkon
300 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!
Príslušenstvo
Tyčový nadstavec, Miesiace metly, Šľahacie metly Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
300 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Tyčový nadstavec, Miesiace metly, Šľahacie metly Hotovo!

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept SR-3355 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept SR-3355. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept SR-3355. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept SR-3355. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept SR-3355.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií