Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Alza dny mini Velikonoce

Concept VP-5095

Zobraziť katalóg
Concept VP-5095
Bezvreckový vysávač cyklónový, 800 W, nádoba 2,5l, sací výkon 18kPa, umývateľný HEPA 10 filter, 6 stupňov filtrácie, kovové teleskopické trubky, farba oranžová
Kód:  CON002a12 Produktové číslo:  VP5095 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VP-5095

Neustála výmena a kupovanie papierových vrecák je poriadna otrava. Kúpte si tento praktický vysávač spoločnosti Concept s cyklónovým saním. VP-5095 predstavuje ideálneho pomocníka do každej domácnosti. Vyniká nielen svojím výkonom, ale aj bohatým príslušenstvom, moderným dizajnom a jednoduchou obsluhou.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový cyklónový vysávač
  • Perfektný pomer cena/výkon
  • Odpadá dokupovanie papierových vrecák
  • Silný motor
  • Umývateľný HEPA filter
  • Objemná nádoba na odpad
  • Regulácia výkonu
  • Samonavíjací kábel

Silný motor s príkonom 800 W vytiahne aj z hustého koberca tie najmenšie častice. Disponuje 2,5 l nádobou pre odpad, ktorú možno po naplnení ľahko vybrať a vysypať. Už sa nemusíte obťažovať s výmenou prachových vreciek. HEPA filter je takmer bezúdržbový a sem tam ho stačí umyť pod vodou. Navyše pohltí väčšinu roztočov, baktérií a alergénov, takže ovzdušie vo vašej domácnosti bude oveľa čistejšie a príjemnejšie.

Súčasťou vysávača je kovová teleskopická trubica, s ktorou pohodlne dosiahnete aj do väčších vzdialeností. Dĺžka samonavíjacieho prívodného kábla je 5 m a akčný rádius je až 8 m, čím odpadá neustále prepojovanie medzi zásuvkami. Manipuláciu a celkové používanie spríjemní nízka hmotnosť a široká škála príslušenstva.

S podlahovou hubicou bezpečne vysajete všetky tvrdé povrchy, koberce či predložky. Do ťažko dostupných miest sa ľahko dostanete pomocou štrbinového nadstavca. Turbokefa dokonale vyčistí sedačky alebo kreslá od chlpov vašich maznáčikov. Oceníte aj hubicu na čalúnenie s kefkou, s ktorou bezpečne zotriete prach z nábytku alebo parapetu, bez toho aby došlo k ich poškriabaniu.

 

Parametre a špecifikácia

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!
Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!
Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Kov Hotovo!
Dĺžka kábla
5 m Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Čalúnenie Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Na čalúnenie, Štrbinová Hotovo!
Kefy
Rotačná Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Príkon

Príkon
800 W Hotovo!

Hlučnosť

Hlučnosť
77,6 dB Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
4,7 kg Hotovo!

Farba

Farba
Oranžová Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept VP-5095 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VP-5095. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Konzept VP-5095. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Konzept VP-5095. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VP-5095.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií