PET PET

Concept VS5021

Zobraziť katalóg
Concept VS5021
5 5 hodnotení
Ventilátor – stolný, priemer lopatiek 30cm, hlučnosť 53.4dB, výkon 40W, 3 rýchlosti, oscilácia a nastaviteľný uhol sklonu, biela farba
Kód:  CNCPT01a02 Produktové číslo:  VS5021 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept VS5021

Nielen počas horúcich letných mesiacov, keď hľadáme rôzne riešenia, ako aspoň trochu vyvetrať v domácnosti, vytrhne vám tŕň z päty stolný ventilátor Concept VS5021. Výkon s hodnotou 40 W zaistí behom chvíľky úžasné ochladenie. Aby mohol vzduch účinnejšie cirkulovať, je tu tiež možnosť zapnutia natáčania do strán. Silu a rýchlosť ventilátora zregulujete podľa potreby tak, že si zvolíte príslušnú hodnotu z 3 rýchlostných tlačidiel. Lopatky majú priemer 30 cm. Ventilátor Concept má hlučnosť 53,4 dB.

Kľúčové parametre ventilátora Concept VS5021

  • Typ ventilátora Concept: stolný
  • Ventilátor ponúka 3 nastavenia rýchlosti
  • Hlučnosť: 53,4 dB
  • Je nutné počítať s výkonom 40 W
  • Je vybavený lopatkami s priemerom 30 cm
  • Farba ventilátora do izby: biela

Užitočné funkcie ventilátora Concept VS5021

S výnimkou oscilácie sa dá ľahko na Concept VS5021 podľa potreby natočiť tiež požadovaný uhol naklonenia, kadiaľ si prajeme nechať vzduch prúdiť.

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Maximálna hlučnosť
53,4 dB Hotovo!
Príkon
40 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Priemer lopatiek
30 cm Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Maximálna hlučnosť
53,4 dB Hotovo!
Príkon
40 W Hotovo!
Počet rýchlostí
3 Hotovo!
Priemer lopatiek
30 cm Hotovo!
Funkcie
Oscilácia Hotovo!
Vlastnosti
Nastaviteľný uhol sklonu Hotovo!

Typ

Typ
Stolný Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept VS5021 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept VS5021. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept VS5021. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept VS5021. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept VS5021.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií