Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Concept ZN-8022

Zobraziť katalóg
Concept ZN-8022
4,9 17 hodnotení
Žehlička 2000 W, keramická plocha, zásobník na vodu 300 ml, vertikálne naparovanie, funkcia proti odkvapkávaniu ANTI-DRIP, samočistiaca a odvápňovacia funkcia
Kód:  CONZE001 Produktové číslo:  ZN8022 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Concept ZN-8022

Naparovacia žehlička Concept ZN-8022 vyniká svojím kvalitným vypracovaním a množstvom užitočných funkcií, ktoré ponúka. Jej prednosťou je keramická plocha veľmi odolná voči poškriabaniu s vynikajúcou kĺzavosťou. Pri žehlení nemusíte vydávať veľa sily, žehlička ľahko kĺže po povrchu tkaniny. Navyše špeciálne línie umožňujú najúčinnejší rozvod pary po látke. Keramická plocha sa vám bude tiež veľmi ľahko čistiť. Žehlička disponuje odvápňovacou funkciou ANTI-CALC, ktorá predlžuje jej životnosť. Vstavaná kazeta pohlcuje minerály obsiahnuté vo vode a dokáže zabrániť ich usadzovaniu v parnej komore. Ďalšou skvelou funkciou žehličky je funkcia ANTI-DRIP, ktorá zamedzuje odkvapkávaniu vody zo žehliacej dosky, keď je žehlička nedostatočne zahriata pre naparovanie.

Kľúčové vlastnosti

  • keramická žehliaca plocha
  • funkcia ANTI-CALC
  • funkcia ANTI-DRIP
  • funkcia SELF CLEAN
  • vertikálne naparovanie
  • funkcia kropenia
  • rozprašovač
  • svetelná signalizácia prevádzky
  • termostat

Užitočné funkcie

Veľkou výhodou žehličky je samočistiaca funkcia SELF CLEAN, vďaka ktorej jednoducho vyčistíte parné komoru aj otvory pre naparovanie. Ďalej ponúka žehlička vertikálne naparovanie vo zvislej polohe bez dotknutie sa látky, čo môžete využiť napríklad na záclony alebo závesy. Pri preschnutí bielizne ju zmäkčite pomocou funkcie kropenia, bielizeň nakropte, nechajte prevlhnúť a potom už len pohodlne vyžehlite. Kúpte si skvelého pomocníka, s ktorým bude žehlenie hračkou.

Doplňujúce informácie:

Zásobník na vodu:

300 ml

Rovnomerné dávkovanie pary:
20 g/min

Farba:
Biela, modrá a zelená

Príkon:
2000 W

Napätie:
220 - 240 V

Dĺžka prívodného kábla:
3 m (s otočným kĺbom o 360°)

Rozmery:
300 x 120 x 150 mm

Parametre a špecifikácia

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 000 W Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Česká značka Concept sa zaraďuje medzi popredných výrobcov a dodávateľov domácich elektrospotrebičov v Českej republike, na Slovensku a v Poľsku. Hlavnými prioritami sú vysoká technická kvalita produktov, moderný dizajn a rýchly servis. Vďaka dlhodobým odborným skúsenostiam vyvinula spoločnosť vlastný komplexný súbor pravidiel, dohliadajúci na vysokú kvalitu a praktickosť všetkých produktov. Luxusný vzhľad novej kuchyne za prijateľnú cenu si teraz môže dopriať takmer ktokoľvek. Všetky štyri dizajnové línie nazvané SINFONIA (nehrdzavejúca oceľ decentne kombinovaná s čiernym prúžkom), BLACK (čierne sklo), WHITE (biele sklo) a TITANIA (tmavá nehrdzavejúca oceľ s čiernym sklom) umožňujú súhru veľkých a malých spotrebičov, ktoré kuchynský priestor elegantne spoja do jedného harmonického celku .

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Concept ZN-8022 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Concept ZN-8022. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Concept ZN-8022. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Concept ZN-8022. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Concept ZN-8022.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií