Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CONNECT IT BTS-70

Zobraziť katalóg
CONNECT IT BTS-70
4,3 31 hodnotení
Bluetooth adaptér na prenos audio signálu, AUX výstup - ideálny na autorádio alebo iným audio systémom, pripojenie k audio zdroju pomocou bluetooth (3.1 + EDR)
Kód:  JD740q Produktové číslo:  CI-414 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT BTS-70

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Malý všeuměl

Malý veľký pomocník

Zháňate pre svoje autorádio či iný audiosystém so vstupom 3,5mm jack (AUX vstup) prijímač bezdrôtového bluetooth pripojenia, aby ste ho mohli prepojiť s vaším telefónom, tabletom či iným zariadením? S BTS-70 to už nebude problém. Tento model podporuje bluetooth verzie 3.02 + EDR a disponuje dosahom až 10 metrov, ktorý je viac ako dostačujúci.

Pre bezdrôtové pripojenie kdekoľvek

Prijímač disponuje kvalitnou Li-Pol batériou, ktorá zabezpečí až 6 hodín prehrávania hudby, prijímania telefónnych hovorov a pod. Navyše ho možno prepojiť aj so systémami alebo reproduktormi k počítaču, ktoré disponujú týmto vstupom. Tento malý pomocník umožní bezdrôtové spojenie, v ktoré ste doteraz len dúfali - teraz ho máte na dosah ruky.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
Bluetooth k vašim službám

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT BTS-70 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT BTS-70. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT BTS-70. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT BTS-70. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csatlakoztassa BTS-70.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií