Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CONNECT IT CI-188 Tomcat biela

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-188 Tomcat biela
4,4 51 hodnotení
Myš optická s modrým podsvietením, 6 tlačidiel, 800/1200/1600/2400 dpi, kábel 180 cm, pozlátené USB
Kód:  JD755t2 Produktové číslo:  CI-188 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-188 Tomcat biela

Fakt, že podarené a presné myši určené pre hráčov počítačových hier dnes nemusí stáť polovicu výplaty, potvrdzuje firma CONNECT IT so svojim modelom TOMCAT. Svojou prepracovanou ergonómiou a atraktívnym vzhľadom sa určite stane neoddeliteľnou súčasťou nielen vášho herného stroja, ale aj kancelárskeho počítača využívaného na prácu. Možnosť zmeny DPI, modré podsvietenie, viacero tlačidiel, prívesok na kľúče a k tomu ešte pozlátený USB konektor sú v tejto cenovej triede naozaj veľkým nadštandardom.





Viac tlačidiel, viac možností


S myšou TOMCAT je ovládanie počítača jedna radosť. Klasické ľavé a pravé tlačidlo je doplnené skrolovacím kolieskom, ktoré možno zatlačiť a používať tak ako tlačidlo tretie. Istým bonusom sú tlačidlá umiestnené pod palcom, ktoré môžu byť využité napríklad na posúvanie internetových stránok.






Presné pohyby


Pod skrolovacím kolieskom sa nachádza posledné špeciálne tlačidlo, pomocou ktorého si navolíte požadované rozlíšenie medzi 800/1200/1600/2400 dpi podľa toho, ktorú aktivitu s myšou práve vykonávate. Snímanie má na starosť optický senzor s efektným modrým podsvietením.






Pozlátený konektor


Istú zásluhu na presnom pohybe myšou má tiež pozlátený USB konektor, ktorý eliminuje nežiaduce rušenie vzniknuté pri prenose dát medzi myšou a počítačom. Celý kábel je navyše neuveriteľne ľahký a všetky pohyby myšou sú tak nadmieru pohodlné a presné.




Prívesok ako darček


Spoločne s hernou myšou TOMCAT nájdete v balení tiež praktický darček v podobe podareného červeného prívesku s nápisom REMOVE BEFORE FLIGHT (Pred odletom odstráňte), ktorý si môžete umiestniť napríklad na vaše kľúče.


Parametre a špecifikácie:

Typ:
Drôtová
Herný

Rozlíšenie:
800/1200/1600/2400 dpi

Počet tlačidiel:
6 + koliesko

Ostatné:
Modré podsvietenie optického senzoru
Pozlátený USB konektor
Prívesok na kľúče

Kompatibilita:
Systémami Microsoft Windows a Apple Mac OS X

Dĺžka kábla:
180 cm

Rozhranie:
USB

Hmotnosť:
100 g

Farebné prevedenie:
biele

Parametre a špecifikácia

Rozmery a hmotnosť

Šírka
6,5 cm Hotovo!
Výška
3,5 cm Hotovo!
Hĺbka
11,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
100 g Hotovo!

Pripojenie

Rozhraní
USB Hotovo!

Použitie myši

Typ
Herná Hotovo!
Určenie
Pre pravákov Hotovo!

Senzor

Citlivosť
2 400 DPI Hotovo!

Ďalšie vlastnosti myši

Podsvietenie
Jednofarebné Hotovo!
Dĺžka kábla
1,8 m Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-188 Tomcat biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT Tomcat bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CONNECT IT Tomcat weiß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CONNECT IT Tomcat weiß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT Tomcat gamer egér - fehér.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií