Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CONNECT IT CI-209 Hardshell čierne

Zobraziť katalóg
CONNECT IT CI-209 Hardshell čierne
4,5 48 hodnotení
Puzdro na fotoaparát – škrupinové, uzatváranie na zips, vrecko na príslušenstvo, vnútorné rozmery 100 × 60 × 25mm
Kód:  JD810m Produktové číslo:  CI-209 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CONNECT IT CI-209 Hardshell čierne

CONNECT IT CI-209 je robustné, štýlové a vysokoodolné puzdro na kompaktný fotoaparát. Mäkké čalúnenie vnútri chráni fotoaparát a hlavne jeho displej pred poškriabaním. Tuhá vonkajšia škrupina prináša potrebnú ochranu pred nárazmi, takže sa nemusíte báť umiestniť puzdro s fotoaparátom do vašej batožiny či tašky. Vnútorné vrecko je perfektným úložným priestorom na pamäťovú kartu alebo kábel a fotoaparát možno prichytiť k stene pomocou gumičiek. Puzdro disponuje pútkom a karabínou na pripnutie napríklad na opasok, takže váš fotoaparát môžete mať stále so sebou. Vďaka obojstrannému zipsu s dvoma jazdcami dokážete fotoaparát vytiahnuť v rekordnom čase, takže už nikdy neprídete o žiadny zaujímavý okamih.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Čierna

Materiál:
Polypropylén, polyester

Vnútorné rozmery:
100 × 60 × 25 mm

Vonkajšie rozmery:
130 × 90 × 38 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Typ puzdra
Škrupinové Hotovo!
Určenie
Pre digitálne kompakty Hotovo!
Užitočné vlastnosti
Malé vrecko na pamäťové karty alebo náhradnú batériu Hotovo!
Vonkajšia výška
13 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
3,8 cm Hotovo!

Typ

Typ puzdra
Škrupinové Hotovo!

Určenie

Určenie
Pre digitálne kompakty Hotovo!

Vlastnosti

Užitočné vlastnosti
Malé vrecko na pamäťové karty alebo náhradnú batériu Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Vonkajšia výška
13 cm Hotovo!
Vonkajšia hĺbka
3,8 cm Hotovo!
Vonkajšia šírka
9 cm Hotovo!

Vnútorné rozmery

Vnútorná výška
10 cm Hotovo!
Vnútorná šírka
6 cm Hotovo!
Vnútorná hĺbka
2,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Značka CONNECT IT sa zrodila v roku 2010 v samom srdci Európy ako reakcia na zvyšujúci sa dopyt po cenovo dostupnom a zároveň kvalitnom príslušenstve na každodennú prácu aj zábavu pri používaní modernej techniky.

Žijeme vo svete, kde „spojenie“ hrá zásadnú úlohu takmer v každej situácii. Pre značku CONNECT IT je poslaním spájať ľudí a techniku, uľahčovať život a svojim zákazníkom ponúknuť kvalitné technické zázemie, rozmanitú produktovú ponuku a lokálnu podporu.

CONNECT IT si zakladá na čo najlepšom pomere ceny a výkonu, teda aby cena zodpovedala skutočnej hodnote výrobku. Dizajnérske a testovacie centrum produkuje ročne desiatky nových výrobkov, pri ktorých je najdôležitejšia praktickosť, spoľahlivosť a životnosť.

Produkty CONNECT IT prechádzajú dôkladným testovaním v priebehu celého výrobného procesu. Predtým, než sú ponúknuté zákazníkom, podstupujú finálne predpredajné testy v Českej republike a Nemecku.

Počas veľmi krátkej doby sa značka CONNECT IT vyprofilovala medzi vedúce a najrýchlejšie rastúce značky na trhu a je synonymom moderného dizajnu, kvality a vynikajúceho pomeru cena/výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CONNECT IT CI-209 Hardshell čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CONNECT IT CI-209 HardShell černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kamerahülle CONNECT IT CI-209 HardShell, Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kamerahülle CONNECT IT CI-209 HardShell, Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CONNECT IT CI-209 HardShell fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií