PET AD homeoffice

Diskusia k CONNECT IT InCarz Charger Strong

Zobraziť katalóg
CONNECT IT InCarz Charger Strong - Nabíjačka do auta

Diskusia k CONNECT IT InCarz Charger Strong

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa CONNECT IT InCarz Charger Strong, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu CONNECT IT InCarz Charger Strong ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k CONNECT IT InCarz Charger Strong vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den. Mam dotaz ohledne nabijeni tabletu samsung galaxy a5 2016. S dodavanou kratkou nabijeckou tablet nabiji normalne. Rekneme si na rovinu, ze dodavany kabel neni vubec prakticky. Pouzil jsem tedy originalni kabel Samsung dodavany s tabletem a tablet se nenabiji. U baterky se objevi krizek a nabije se o cca 2 % za hodinu v rezimu spanku. Chci se zeptat, nevite kde je problem, popr. jak problem vyresit? Dekuji za odpoved

Dobrý deň je možné nabíjať aj autokameru TrueCam H5?

Je možné dobíjať aj auto Kameru Trucam H5? V porte 3,1?

Je možné dobíjať aj auto Kameru Trucam H5? V porte 3,1?

Dobrý den, hledám nabíječku do auta pro iPhone 5s. Můžete nabídnout? Děkuji

Pri použití tejto nabíjačky nedochádza k rušeniu autorádia?

Jak dlouhý je kabel v balení nabíječky?

Dobrý den, je tento produkt vhodný pro asus zenfone 5z - omlouvám se, vůbec nechápu ty vstupy usb apod... vím jen to, že v asus zenfone 5z je usb - C, tak nevím, děkuji za odpověď.

Potřebuji pro svého zaměstnavatele nakoupit na fakturu. Je to možné?

CONNECT IT InCarz Charger Strong je vhodna nabijecka prosím pro ihpone 6s dekuji jan matusu

123
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií