Siguro kuchyňský robot

Contigo West Loop červená

Zobraziť katalóg
Contigo West Loop červená
Termoska dizajnová oceľová, 470ml, automatický uzáver, obsah vydrží teplý 4hod, studený 12hod
Kód:  SPT15760
Contigo West Loop červená Predaj skončil

Contigo West Loop červená

Túžite si zaobstarať originálny štýlovú termofľaša? Zoznámte sa s luxusné "kráľovnou termosiek" v ergonomickom dizajne s inovovaným systémom AUTOSEAL. Práve táto termoska jednoznačne dominuje v teste amerického časopisu MAXIM.Váš nápoj zostane teplý až 4 hodiny, studený až 12 hodín.Vďaka jedinečnému dizajnu bude tiež skvelým a dokonalým doplnkom vášho outfitu, ktorý musíte mať.  

hlavné prednosti

  • automatický uzáver
  • veľmi originálny luxusný vzhled
  • ak je fľaša správne uzavretá, vyliatie nápoja je nemožné aj pri jej prevrhnutí
  • materiál veka je vyrobený z ušľachtilých termoplastov a elastomérov (bez BPA)
  • materiál nádoby je vyrobený z lakovanej nerezovej ocele
  • ľahké čistenie - možno umývať v umývačke
  • 470 ml
  • vďaka univerzálnosti a ľahké možnosti aplikácie loga pomocou tampónovej tlače či laserového gravírovania je termoska viac ako vhodná ako firemný darček VIP klientov alebo zamestnancom

použitie

Fľaše Contigo nie sú určené pre uchovávanie vriacich tekutín. Vplyvom ich prirodzených vlastností by v uzavretom priestore pri manipulácii mohlo dôjsť k obareniu.Fľaša vždy naplňujte iba tekutinou v takej teplote, v ktorej je možné nápoj konzumovať.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Contigo West Loop červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Contigo West Loop Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Contigo West Loop Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Contigo West Loop Red.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií