AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime

Zobraziť katalóg
CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime
Školský batoh – rozmery 30×20×45cm, objem 30l
Kód:  HRAa9551 Produktové číslo:  4047443285607 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime Predaj skončil

CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime

Skvelý moderný školský batoh CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime je vhodný pre deti od 3. triedy základnej školy, ktoré ho využijú nie len do školy, ale tiež pri prenose vecí vo voľnom čase. Batoh s dvoma hlavnými komorami je dostatočne priestranný a pojme aj notebook s veľkosťou 15,6", dokumenty o veľkosti A4 i osobné veci. Menšie predné vrecko je vybavené prehľadným organizérom na doklady, písacie potreby a karabínou na kľúče. Predné vrecko pojme napríklad desiatu a do dvoch bočných vreciek umiestnite fľaše na pitie. Reflexné prvky po stranách batohu aj na chrbtových popruhoch zvyšujú bezpečnosť a zlepšujú viditeľnosť. Na reflexné pásky v prednej časti batohu možno umiestniť blikačku.

Kľúčové vlastnosti

  • Dve hlavné priestranné vrecká
  • Priestor pre notebook
  • Organizér a karabína na kľúče
  • Reflexné prvky pre vyššiu viditeľnosť
  • Polstrovaný priedušný chrbát
  • Výškovo nastaviteľný chrbát batohu do niekoľkých veľkostí
  • Vodoodolné kvalitné YKK zipsy
  • Nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh
  • Polstrované dno
  • Certifikát AGR

Kvalitné použité materiály

Príjemné a dôležité je aj polstrovanie chrbta, ktoré je vyrobené z priedušného mäkkého materiálu, ktorý umožňuje komfortné nosenie a dokonalú cirkuláciu vzduchu. Výškovo nastaviteľný chrbát batohu do veľkostí S, M, L a XL slúži pre ergonomické prispôsobenie podľa veľkosti dieťaťa. Ramenné popruhy tvarované do písmena S sú pre lepšiu viditeľnosť za zhoršených svetelných podmienok vybavené reflexnými prvkami. Popruhy nerežú do ramien, dobre sedia a dobre sa s nimi manipuluje. Komfortnému zapínaniu prispejú aj vodoodolné kvalitné zipsy YKK.

Parametre

  • Objem: 30 litrov
  • Použitý materiál: polyester
  • Hmotnosť: 1,4 kg
  • Rozmery: 45 × 30 × 20 cm

Možnosť prispôsobenia

Bočné sťahovacie popruhy slúžia k zmenšeniu obsahu, keď batoh nie je celkom naplnený. Komfortnejšiemu prenosu tiež prispieva nastaviteľný odnímateľný hrudný popruh so zarážkou proti vyvlieknutiu a bedrový pás. V hornej časti batohu nájdeme praktické mäkké ucho pre komfortné držanie a prenos a pútko pre zavesenie na školskú lavicu.

Nemusíte sa obávať rýchleho poškodenia, dno batohu je polstrované a malo by teda niečo vydržať.

 

Parametre a špecifikácia

Využitie
Školské Hotovo!

Využitie

Využitie
Školské Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CoocaZoo CarryLarry2 Walk The Line Lime. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CoocaZoo CarryLarry2 Lime Walk The Line.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií