Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming Alza pre firmy

Diskusia k Cooler Master chladič CPU MasterAir Maker 8

Zobraziť katalóg
Cooler Master chladič CPU MasterAir Maker 8 - Chladič na procesor

Diskusia k Cooler Master chladič CPU MasterAir Maker 8

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cooler Master chladič CPU MasterAir Maker 8, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cooler Master chladič CPU MasterAir Maker 8 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cooler Master chladič CPU MasterAir Maker 8 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, zajímalo by mě jak je to s výměnou ventilátorů. Jsou na to nějaké speciální ventilátory (popřípadě jaké)? Chtěl bych tam použít RGB ventilátory místo daných červených. Děkuji

dobrej prosim dokaze uchladit tento procesor Intel Core i9-7900X

dobry den chcel som sa spytat ci by vosiel do zalman z3 plus dakujem

Zdravím, vejde se do bedny NZXT 220? Díky za odpověď.

Dobrý deň. Chcel by som sa spýtať či ten chladič uchladí i7 7700k .Ďakujem

Dobrý den, vleze se mi prosím tento chladič do case thermaltake view 27 a na desku ASRock Fatal1ty Z270 Gaming K6 - Intel Z270? Ve specifikacich je u case dána maximální výška 155 mm , tak se pro jistotu ptám. Co se týče desky, nebude chladič nijak bránit osazení RAM pamětí? Předem díky za odpověď

Na kolik ochladi procesor amd 9590 fx

Vejde se do bedny zalman z1 neo a na zakladovku asrock fatal1ty 970 perferomance ?

Uchladil by procesor 9590 ? který ma vysoky teploty.

Dobrý den, zajímalo by mě jestli tento chladič uchladí procesor "Intel Core i7-6700K", Díky

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií