PET PET

Diskusia k Cooler Master MasterLiquid Pro 120

Zobraziť katalóg
Cooler Master MasterLiquid Pro 120 - Vodné chladenie

Diskusia k Cooler Master MasterLiquid Pro 120

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cooler Master MasterLiquid Pro 120, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cooler Master MasterLiquid Pro 120 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cooler Master MasterLiquid Pro 120 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den chcem sa opytat ci chladenie sedi na dosku ASUS PRIME B250-PRO a ci sa zmesti do skrine Corsair 230T Graphite ? Vopred dakujem za odpoved.

dobrý den chcem sa spýtať či sa dané chladenie dá napojit na tuto zakladnu dosku Základná doska AMD 970/SB950, a či sa zmestí do Zalman Z1 neo, vopred dakujem

zdravim, sedi k msi Z270 pc mate ? zmesti sa do skrine cooler master n400 ? Dakujem

Chci se zeptat zdali je součástí balení Cooler Master MasterLiquid Pro 120 i teplovodivá pasta. Děkuji

Jak je to z údržbou ? Někde jsem četl že jednou za 3 roky se musí glukoza v chlazení vyměnit ? Nikdy jsem vodní chlazení neměl a nepotřebuji aby mi prskala voda po celém pc... Asi jsem správně pochopil že voda tam není a že jí neměním a nedoplňuje . Děkuji za odpovězení všech otázek.

zdravim, dodavate ku chladicu aj upgrade kit pre socket AM4 (ryzen) ? vdaka

Dobry den, potrebujem vediet kolko ventilatorov je sucastou balenia. Dakujem.

Dobrý deň, mám dosku MSI 970A-G43 chcel by som sa spýtať, či možno inštalovať toto chladenie na túto dosku, socket AM3+ je jasné že problém nie je, lebo ho chladenie podporuje, len neviem, či sa na tejto doske nachádzajú diery pre skrutky na kompatibilných miestach umožňujúcich inštaláciu tohto produktu Ďakujem

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií