Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Coolpad Modena 2

Zobraziť katalóg
Coolpad Modena 2
4,5 2 hodnotení
Mobilný telefón – 5.5" IPS 1280×720, procesor MediaTek MT6735p Quad Core, RAM 2GB, interná pamäť 16GB, microSDHC až 32GB (spoločný slot so SIM), fotoaparát 8Mpx + 8Mpx, GPS, 3G/LTE, Dual SIM (2× Nano SIM), batéria 2500mAh, Android 6.0 (E502 Y83-U00)
Kód:  COO1050b1ax

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Coolpad Modena 2

Vlastnosti telefónu

154,5 mm

vypnuté
Elegantný dizajn

76,5 mm

vypnuté
Štíhly a elegantný

7,85 mm

Hmotnosť telefónu: 143 g

Uhlopriečka displeja

5,5"

Uhlopriečka displeja

Typ operačného systému

Android 6.0

Typ operačného systému

Výdrž batérie

2 500 mAh

Batéria

Micro SIM

Nano SIM

Typ SIM karty

Rozmery

76,5 × 154,5 × 7,85 mm

Rozmery telefónu (Š × V × H)

Vnútorná pamäť

16 GB

Vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

8 Mpx

Fotoaparát

Pripojenie

4G LTE

Najrýchlejší internet

SD karta

MicroSD

Slot na pamäťové karty

Váha

143 g

Hmotnosť telefónu

Mobilný telefón Coolpad Modena 2 je stelesnením elegancie. Zapôsobia na vás jednoduché tvary s jemne zakriveným displejom a minimálnym rámčekom i nečakane nízka hmotnosť. Je necelých osem milimetrov tenký. Plastovému telu dodáva nádych luxusu originálne 3D laserové gravírovanie zadnej strany. V spojení s príjemnými farbami modelov ide o mimoriadne príťažlivého spoločníka. Svojimi rozmermi navyše skvele padne do ruky.

Ide o kúsok s poctivou porciou výkonu a ďalších vlastností. Rýchly a bezproblémový chod telefónu aj všetkých aplikácií má na starosti štvorjadrový procesor MediaTek, ktorému pomáhajú 2 GB operačnej pamäte. Čo sa týka priestoru na ukladanie dát, telefón ponúka 16 GB s možnosťou rozšírenia až o 32 GB pomocou microSD karty. Z ďalších predností zaujme podpora 4G LTE sietí.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný, luxusný dizajn
  • Veľmi ľahký telefón
  • Výkonný procesor a veľká pamäť
  • Priestranný displej s HD rozlíšením
  • Podpora 4G LTE sietí
  • Na dve nano SIM
  • Vylepšené ovládanie
  • Dvojica kvalitných fotoaparátov
  • Pripravený na dokonalé selfie

Veľký displej a výnimočné fotky

Coolpad Modena 2 sa pýši priestranným displejom, ktorý vďaka šikovnému dizajnu telefónu nemá príliš veľké rozmery. Na 5,5" sa môžete kochať jemným HD rozlíšením, a to aj na priamom slnku, pretože displej sa vyznačuje veľmi dobrou viditeľnosťou. Podáva verné a pôsobivo živé farby. Vďaka ochrannej vrstve na ňom nezostanú odtlačky prstov.

Je ako stvorený pre milovníkov fotenia, predovšetkým obľúbených selfie. Na dvojici fotoaparátov si dal výrobca záležať a oba dostali zhodne po 8 Mpx. Predný dostal do vienka širokouhlú šošovku, s ktorou toho do záberu dostanete viac ako kedykoľvek predtým. Výnimočným fotkám pomôže aj clona pre jasné fotky v tmavšom prostredí.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Coolpad Modena 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Coolpad Modena 2 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Coolpad Modena 2 . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Coolpad Modena 2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií