Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Diskusia k Corsair CX750M

Zobraziť katalóg
Corsair CX750M - PC zdroj

Diskusia k Corsair CX750M

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair CX750M, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair CX750M ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair CX750M vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý, koupil jsem si zdroj Corsair CX750M, je z něj slyšet rezonování nějaké cívky, když pohybuji myši tak se zvuk mění. Když spustím hru tak se zvuk zněkolikanásobí. Je to důvod k reklamaci?

Pozdravujem, nedávno som si objednal tento zdroj, prišiel mi ale bez príslušenstva, chýbajú káble. Je potrebné to reklamovať, alebo mi len pošlete chýbajúce príslušenstvo? ďakujem za odpoveď

V popisku záruka 24měs., nahoře u výrobku 36měs.... Pak si vyber.

Zdravim ktora firma vyraba tento zdroj pre corsair?

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií