Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza dny mini Velikonoce

Diskusia k Corsair SPEC-ALPHA Carbide Series - čierno-strieborná

Zobraziť katalóg
Corsair SPEC-ALPHA Carbide Series - čierno-strieborná - PC skrinka

Diskusia k Corsair SPEC-ALPHA Carbide Series - čierno-strieborná

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Corsair SPEC-ALPHA Carbide Series - čierno-strieborná, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Corsair SPEC-ALPHA Carbide Series - čierno-strieborná ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Corsair SPEC-ALPHA Carbide Series - čierno-strieborná vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobrý den, vleze se do skříně chladič NOCTUA NH-U14S TR4-SP3 (16,5 cm výška)? Děkuji za odpověď

Dobrý den, zadní větráček se mi netočí je zapojen do skříně nemá být zapojen do desky nebo má tepelné čidlo a roztočí se jen, když je potřeba. Děkuji

Dobrý den, šlo by do této skříňe instalovat přibližně takovej systém? asus rog strix z370-E gaming + i7-8700K+ Gigabyte GeForce GTX 1080? a pokud ano, muzete doporucit chlazeni do teto skříňe. predem dekuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať kde sa zapájajú ventilátory či sa zapájajú do zdroja alebo do základnej dosky poprípade či by mi na zapojenie všetkých ventilátorov stačila EVGA 600 W a ASUS ROG STRIX B250G GAMING. Ďakujem.

Dobrý den, dalo by se zde upevnit vodní chlazení NZXT Kraken X62 na vrchní část skříně?

je možné ventilátor/y vymeniť aby ledky vo ventiátoroch boli červené???

Dobrý den, bude ještě kombinace černo červená k mání a pokud ano kdy asi tak? děkuji

Dobrý den, zajímalo by mne jak si skříň rozumí s vodním chlazením Cooler Master MasterLiquid Pro 240 ... ?

Dobrý den, Kdy bude (jestli vůbec) opět dostupá černo-červená verze této skříně. I ostatní eShopy v ČR zmíněnou barevnou variantu stahují, i když výrobce produkt stále nabízí. Pokud bude ještě někdy černo-červení varianta dostupná, kdy bych jí mohl očekávat?

Zdravim kam se zapojuje regulator vetraku co je na skrini do zakladni desky ? Asrock Z170 extreme 4 ?

P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií