AlzaPlus+ drogerie MPLA316412

COSMOS Chladivý/hrejivý gélový vankúšik 13 x 14 cm

Zobraziť katalóg
COSMOS Chladivý/hrejivý gélový vankúšik 13 x 14 cm
4,8 4 hodnotení
Gélový vankúšik vhodný pri bolestiach, zápaloch a poraneniach pre deti
Kód:  NAPL004 Produktové číslo:  4052199210797 Stránky výrobcu
COSMOS Chladivý/hrejivý gélový vankúšik 13 x 14 cm Predaj skončil

COSMOS Chladivý/hrejivý gélový vankúšik 13 x 14 cm

Gélový vankúšik Cosmos predstavuje šikovného pomocníka, ktorý sa nestratí v žiadnej domácej lekárničke. Vankúšik s gélovou plávajúcou vložkou ponúka buď chladivú, alebo hrejivú funkciu, skvelú službu vám tak preukáže pri tlmení bolesti a liečbe zápalov aj najrôznejších poranení. Vankúšik je opakovane použiteľný, zostáva pružný do teploty -18 °C a ľahko sa prispôsobuje postihnutej časti tela. Vyrobený je len z prírodných materiálov, určený je pre deti.

Návod na použitie - studený obklad

Vankúšik dajte chladiť na dve hodiny do mrazničky pri teplote -18 °C, potom ho priložte na postihnutú časť tela. Vankúšik môžete kedykoľvek použiť znovu, odporúčame ho uchovávať v chladničke. Vankúšik nikdy neprikladajte priamo na pokožku, vždy použite textilný návlek.

Návod na použitie - hrejivý obklad

Vankúšik vložte asi na 5 minút do horúcej vody s teplotou maximálne 80 °C, alebo ho vložte do mikrovlnnej rúry na 1 minútu pri výkone 500 W. Vankúšik nikdy neprikladajte priamo na pokožku, vždy použite textilný návlek.

Špecifikácia:

Obsah balenia:

1× gélový vankúšik pre deti

Rozmer vankúšika:
13 × 14 cm

Produktové línie: Cosmos náplasti 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COSMOS Chladivý/hrejivý gélový vankúšik 13 x 14 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COSMOS Chladivý/hřejivý gelový polštářek 13 x 14 cm.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií