Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Diskusia k Cougar ARMOR gaming chair

Zobraziť katalóg
Cougar ARMOR gaming chair - Herná stolička

Diskusia k Cougar ARMOR gaming chair

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Cougar ARMOR gaming chair, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Cougar ARMOR gaming chair ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Cougar ARMOR gaming chair vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Mám 183 cm 99 kg je toto kreslo pre mna vhodné ?

Dobrý den, židli jsem u Vás kupovala pár let zpět, bohužel se začala vylamovat postupně kolečka. Je možné u Vás poptat náhradní kříž?

Dobrý den chtěl bych se zeptat jaká je přesná nosnost této židle v souhrnu máte napsáno 150kg a v parametrech 120kg.předem děkuji za odpověď

Sirka sedaku bez podrucek?dekuji

Dobrý den, po čase se nám začala vylamovat kolečka, je možné přes Vás objednat nový kříž? Vím že jej nemáte v nabídce, ale oslovením výrobce byste mohli projevit kvalitní servis, který tak propagujete. Židli jsme kupovali u Vás.

Dobrý den, na sedáku se mi vytvořila v kůži prasklina (uprostřed vpředu). Křeslo má nosnost 120kg, já vážím 70kg. Vztahuje se na toto záruka nebo ne ? Děkuji za odpověď.

Zdravím tuto stokicku som si kupil pred dvoma tyzdnami ale po paru dnoch mi strasne vrzga hlavne ked sa opriem. Neviem co mi pomoze mam ju reklamovat alebo niecim premazat. Mam 100kg takze hmotnost asi by nemal byt problem s vrzganim. Dakujem za odpoved

Ahoj, je možnost dokoupit jen tu bederní a hlavovou podložku/opěrku? Děkuji za odpověď

Rám je z kovu ,ale ten kžíž to nemůžu nikde najít ten je z čeho kov/plast ?

Dobrý deň, je možne vyskúšať stoličku na niektorej z vašich predajní? Ďakujem

12
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií