Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

COWON Black Box AE1 16 GB čierna

Zobraziť katalóg
COWON Black Box AE1 16 GB čierna
Kamera do auta – CMOS 2MPx, uhol záberu 120°, dotykový 2,8" LCD, 1280×720p, mikrofón, pamäťová karta do 32GB
Kód:  JV662b7 Produktové číslo:  8809290185181 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

COWON Black Box AE1 16 GB čierna Predaj skončil

COWON Black Box AE1 16 GB čierna

Spoločnosť Cowon Systems bola založená v roku 1995. Tento juhokórejský výrobca spotrebnej elektroniky a softvéru expandoval v roku 2000 do priemyslu s prenosnými prehrávačmi, ktoré teraz tvoria jadro podnikania. Kdekoľvek sa Cowon zúčastní testovania, stáva sa víťazom.

Je jedinečná
Preukazovanie vinníka dopravnej nehody vďaka COWON Black Box AE1 už nebude problém. Táto digitálna kamera do auta je ten najjednoduchší nástroj, ako preukázať vašu nevinu pri dopravných nehodách počas cestovania vozidlom. COWON Black Box AE1 je tak tým pravým riešením, ako sa za prijateľné peniaze poistiť proti prípadným komplikáciám, ktoré môžu stretnúť každého vodiča.

Široký uhol záberu
Celú scénu pred vozidlom zachytí široký 120° uhol záberu. Digitálnej kamere AE1 neunikne ani dianie v protismere. Videá sú ukladané do internej pamäte s veľkosťou 16 GB, alebo je možné pamäť rozšíriť o microSD karty, ktoré sú podporované až do veľkosti 32 GB (nie sú súčasťou balenia).
Do tohto modelu bol zabudovaný G senzor. Ten umožní zaobstarať zábery pri prípadnej autonehode.
Senzor uloží a uzamkne túto udalosť proti prepísaniu pri prehrávaní do slučky. Dôležité záznamy zostanú v bezpečí uložené v pamäti.

Ostrý obraz
Vďaka vysokému 1280 × 720p rozlíšeniu pri rýchlosti 30 snímok za sekundu a kvalitnému CMOS snímaču už nebudete mať problém vyčítať zo záznamu ŠPZ vinníka nehody alebo dopravného priestupku.
Špičkový obraz však využijete aj ako záznam vašich nevšedných ciest, ktoré potom môžete doplniť snímkami z dovolenky. Vďaka zabudovanej WiFi možno kameru prepojiť s inteligentným telefónom alebo tabletom.

Obsah balenia:
Kamera
16 GB microSDHC pamäťová karta + USB čítačka
Napájací kábel do autozapaľovača
Používateľská príručka

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON Black Box AE1 16 GB čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON Black Box AE1 16GB černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte COWON Black Box AE1 16GB schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte COWON Black Box AE1 16GB schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: COWON Black Box AE1 16GB fekete.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií