Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET PET

COWON PS 128 GB - strieborný

Zobraziť katalóg
COWON PS 128 GB - strieborný
MP3 prehrávač high-endový s DAC prevodníkom a slúchadlovým zosilňovačom, 3,7" AMOLED displej, 192 kHz/24-bit DAC Burr-Brown PCM1792A, THD 0,0005 %, ekvalizér JetEffect 7, 128 GB interná pamäť + microSDXC slot, optický výstup, batéria 4400 mAh
Kód:  JV665p4 Produktové číslo:  8809290182975
COWON PS 128 GB - strieborný Predaj skončil

COWON PS 128 GB - strieborný

Úplne nová úroveň

nadvláda nad všetkými

PLENUE S

Natívna podpora DSD256 | 24-bit/192 kHz zvuk s vysokým rozlíšením | veľmi výkonný DAC Burr-Brown PCM1792A | SNR 120 dB, THD+N 0,0005 %, presluch - 139 dB | silný 3 Vrms výstup | extra precízny duálny oscilátor TXCO | vysokokvalitný vyvážený výstup | JetEffect 7 a BBE+ | DXD/DSD (DFF, DSF)/FLAC/WAV/AIFF/ALAC/APE/MP3/WMA/OGG/WV/TTA/DCF | dvojjadrový procesor ARM Cortex A9 | 3,7" displej AMOLED so 16,7 miliónmi farieb | jednodielne, extra pevné celokovové telo | izometrický dizajn hrán | komfortné multifunkčné tlačidlo | vstavaná vysokorýchlostná 128 GB pamäť | slot na karty micro SDXC | optický výstup | podpora rozširujúcej jednotky | maticový prehliadač | stereofónny merač úrovne | funkcia externého USB prevodníka pre PC


Čistá esencia dokonalosti

PLENUE S prehráva bez prevodu najpokrokovejší formát DSD 256 (11,2 MHz) aj DXD (352,8/384 kHz), využíva rýdzi HiFi prevodník Burr-Brown PCM1792A, obsahuje vysokokvalitný vyvážený výstup aj dokonale presné duálne oscilátory TCXO a so silným výstupom 3 Vrms dokáže obslúžiť akékoľvek slúchadlá. Výsledkom je úplne nový zážitok z počúvania, jednotlivé nástroje ožívajú s dynamikou vyrážajúcou dych a z čista jasnia vás premiestnia do koncertnej siene pri každom počúvaní.

Priama podpora DSD až do DSD 256

Ako jeden z mála prehrávačov dokáže PLENUE S priamo prehrávať DSD bez konverzie na PCM. Poradí si s DSD 256 (1 bit, 11,2 MHz), DSD 64 aj DSD 128. DSD (Direct Stream Digital) je vysokokvalitný formát Super Audio CD, ktorý spracováva signály s extrémnou jemnosťou na bit. Táto technológia prináša maximálnu možnú informáciu o zvuku na reprodukciu tých najjemnejších zvukových detailov. Vďaka tomu ide o model pre skutočných audiofilov, ktorí dokážu túto najvyššiu štúdiovú kvalitu oceniť.

Rýchla odozva s 3 Vrms zosilňovačom

Pre optimálnu dobu odozvy musí zosilňovač priniesť skutočne verný zvuk až do slúchadiel. Dvadsať rokov vývoja inovatívnych technológií v audio zariadeniach umožnilo inžinierom zo spoločnosti COWON vyrobiť zvukový výstup s vysokou úrovňou výstupného napätia pri zachovaní najvyšších štandardov linearity. Užite si ohromujúci výkon z najkvalitnejších vysokoimpedančných HiFi slúchadiel bez toho, aby ste sa museli obťažovať pripojením neskladného dedikovaného zosilňovača.


Kovové telo s izometrickými hranami

Každý milimeter metalickej izometrickej hlavice bol presne vytvarovaný, aby zvýraznil prelínajúce sa okraje. Kruhové kovové tlačidlo zapnutia bolo inteligentne umiestnené do zníženej úrovne, takže je minimalizované jeho nechcené stlačenie. Navyše tým získal dizajn celého zariadenia zaujímavý detail.

Vrúbkovaná 3D zadná strana stelesňuje konštrukčné riešenie, ktoré korešponduje s bohatou trojrozmernou reprodukciou a jemným osvetlením LED kľúčových prvkov. K celkovému vyhotoveniu jednoducho nemožno mať výhrady - jednodielne hliníkové telo bolo dokončené cez CNC obrábanie a diamantové rezanie.


Stabilná výkonnosť duálneho oscilátora

Použitím dvojitého oscilátora 44,1/48 kHz TCXO (Temperature Compensated Crystal Oscillator) je každý zo zvukov vzorkovaný 44,1 kHz aj 48 kHz presne produkovaný s minimálnou odchýlkou ??vďaka kontrole teploty a rozdielov napájania. PLENUE S preto absolútne presne reprodukuje zvuk vo vysokej kvalite.


Špičkový vyvážený symetrický výstup

Vyvážený symetrický výstup efektívne blokuje šum, ktorý je generovaný pri prenose signálu pridaním rozfázovaných nevyvážených signálov. Pretože prenáša dva typy signálov naraz, dokáže PLENUE S zosilniť a opraviť výstupný signál na jasnejšiu reprodukciu pôvodného zvuku.


Tvorca dokonalého zvuku

Ak vyžadujete naozajstný zvuk s vysokým rozlíšením, je PLENUE S tou najlepšou voľbou. Vo svojej kategórii predkladá neprekonateľnú kombináciu vysokého odstupu signálu od šumu (120 dB), nepostrehnuteľného harmonického skreslenia (0,0005 %) a extrémne nízkeho presluchu (-139 dB). Vzhľadom na to, že ide o akusticky najdôležitejšie kritériá, mali by ste ich pri výbere mať vždy na pamäti.
vypnuté
Tvůrce dokonalého zvuku
vypnuté
SNR (120 dB)

SNR (120 dB)

Odstup signálu od šumu (SNR) označuje koľko šumu sa primieša k čistému zvukovému signálu. Vysoké hodnoty SNR predstavujú čistejšiu, bez šumu vyladenú štúdiovú kvalitu zvuku.

vypnuté
Duální TXCO

Duálny TXCO

Mimoriadne vysoká presnosť hodín duálneho oscilátora garantuje dokonalú zhodu so vzorkovaním 44,1 kHz aj 48 kHz.

vypnuté
THD+N (0,0005 %)

THD+N (0,0005 %)

Celkové harmonické skreslenie a šum (THD+N) sú ukazovateľmi skreslenia signálu, ktoré spôsobili rôznorodé faktory, vrátane harmonických. Malá hodnota predstavuje nízky výskyt skreslenia na zdrojovom zariadení, a teda aj kvalitnejší zvuk.

vypnuté
Stereo přeslech (-139 dB)

Stereo presluch (-139 dB)

Stereofónny presluch (crosstalk) znamená stupeň interferencií medzi ľavým a pravým kanálom, zapríčineným elektromagnetickou indukciou. Nízka hodnota znamená menšie rušenie na jasné oddelenie ľavého a pravého kanála.


Vysoký odstup signál/šum - záruka najkvalitnejšieho zvuku

Pri počúvaní hudby môžeme v signáli zaznamenať šum, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou každej nahrávky. Tento šum prechádza celou reprodukčnou cestou až na výstup. Objem tohto signálu voči šumu sa nazýva SNR (Signal to Noise Ratio - odstup signál/šum). SNR porovnáva úroveň požadovaného signálu s úrovňou šumu na pozadí. SNR je jedno z kľúčových kritérií, ktoré sa môže vypočítať a môže byť porovnané s ostatnými.

Ak je medzi dvoma zariadeniami rozdiel 6 dB, potom je to rozdiel 1 kvantovaného bitu v digitálnom signáli. Napríklad, zariadenie s 113 dB SNR má stratu viac ako 1 kvantový bit v digitálnom signáli, čo má za následok zdvojenie rozdielu rozlíšenia zvukovej vlny oproti PLENUE S so 120 dB. Preto na vychutnanie HD zvuku musí mať zariadenie čo najvyššiu hodnotu SNR.

Pokiaľ má zariadenie nižšie hodnoty SNR alebo THD, znamená to, že jeho výkon je skreslený pri reprodukcii 24 a 16-bitového zdroja. COWON venoval veľa času, úsilia a prostriedkov na získanie najlepších hodnôt SNR, THD a pod. PLENUE S je preto najvhodnejším kandidátom pre všetkých, ktorí si chcú užiť plnú kvalitu HD zvuku.


JetEffect 7 - ďalšie kritérium pre skvelý zvuk

Kombinácia funkcií JetEffect 7 and BBE+ slúži na korekciu fázy a skreslenia, ktoré sú spôsobené fyzickými obmedzeniami prijímača alebo posluchového prostredia. Vďaka tomu je reprodukovaný zvuk podobný pôvodnej štúdiovej nahrávke. Okrem toho máte k dispozícii aj nástroj na vyladenie zvuku podľa vašich konkrétnych preferencií. Jednoducho pristúpite k 50 referenčným predvoľbám a 10-pásmovému ekvalizéru s korekciou fázy na nastavenie zvuku. Nezáleží v akom prostredí sa pri počúvaní pohybujete, vždy dostanete tú najvyššiu možnú kvalitu.

10-pásmový EQ filter

Pokročilé funkcie na prispôsobenie frekvencie a šírky každého pásma.

BBE

Efekty s vysokým rozlíšením na zostrenie zvuku.

Mach3Bass

Bass booster na zvýraznenie extra nízkych frekvencií.

3D Surround

Trojrozmerný zvuk pre rozšírený pocit z priestoru.

MP Enhance

Obnovuje harmónie, ktoré boli stratené stratovou kompresiou.

Reverb (8 predvolieb)

Rôzne efekty reverbu pre rozšírený realizmus.

Chorus (9 predvolieb)

Zaujímavé efekty, ktoré obohacujú výsledný prednes.


Výkonný hardvér a inteligentný softvér

Výpočtový výkon obstaráva silný dvojjadrový procesor Cortex A9 na frekvencii 1,2 GHz. Vďaka nemu je štart aj chod inštalovaného systému Linux rýchly a plynulý. Pre dátovo náročné 24-bitové súbory PCM, DXD a DSD je potrebná aj dostatočná úložná kapacita, tú tvorí rýchla 128 GB pamäť eMMC. V prípade potreby ju však môžete ľahko rozšíriť pomocou slotu micro SDXC.

Prehrávač obsahuje aj niekoľko zvukových portov, základom je samozrejme klasický 3,5 mm výstup, ktorý však dopĺňajú ešte jeho vyvážený 4-pinový variant a optický výstup, s ktorého pomocou prehrávač jednoducho pripojíte k externému dekodéru alebo vašej domácej HiFi zostave.


140 úrovní hlasitosti

PLENUE S umožňuje nastaviť hlasitosť v 140 úrovniach. Ak podržíte tlačidlo na zmenu hlasitosti, hlasitosť sa bude meniť rýchlo. Ak tlačidlo len stlačíte, potom každý krok zmení hlasitosť o 0,5 dB. Nastavenie hlasitosti teda nemôže byť precíznejšie.

USB DAC

Zvuková karta vo vašom počítači generuje šum a parazitné zvuky. Žiadny problém pre PLENUE S - pripojenie do počítača je vykonané pomocou USB. Vďaka nemu môžete prehrávač použiť ako špičkovú externú zvukovú kartu, ktorá je pripojená do vášho počítača. Pri prehrávaní zvukových súborov na počítači ich PLENUE S prevedie tak, aby mali čo možno najvyššiu kvalitu. Vďaka tomu si môžete vychutnať HD zvuk aj bez nutnosti kopírovania súborov do zariadenia.


Intuitívne GUI a 3,7" dotykový displej AMOLED

3,7" dotykový displej AMOLED žiari farbami a garantuje bezproblémovú čitateľnosť z ľubovoľného uhla. Intuitívne grafické používateľské rozhranie (GUI) maximálne uľahčuje obsluhu prehrávania. K dispozícii je množstvo rôznych dizajnov rozhrania, maticový prehliadač a stereofónny merač úrovne hlasitosti. Názvy skladieb, interpretov alebo zmienené texty piesní sú na displeji zobrazované vďaka pokročilým formátom LRC, LDB, Lyrics3 a ID3 Tag Lyrics. Samozrejmosťou je aj podpora rôznorodých playlistov, k dispozícii je však navyše aj inteligentné vyhľadávanie, ktoré vám maximálne zjednoduší spustenie požadovanej skladby.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre COWON PS 128 GB - strieborný
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COWON PS 128GB - stříbrný.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií