PET PET

Craft AX 2.0 WS black veľ. XXL

Zobraziť katalóg
Craft AX 2.0 WS black veľ. XXL
Boxerky pánske funkčné, materiál: 100% polyester, gramáž: 100g / m2
Kód:  SPTm0974 Produktové číslo:  7318572568785 Stránky výrobcu

Craft AX 2.0 WS black veľ. XXL

Pánske boxerky značky Craft AE 2.0 WS sú pohodlné, funkčné a špeciálne vyrobené pre pohyb v mierne chladných a veterných podmienkach.Sú vyrobené z tenkej, ľahké, elastické pleteniny. Špeciálny materiál Coolmax Air vnútri pleteniny je špeciálne vyvinutý pre perfektné odvádzanie potu od tela, rýchle schnutie, udržiavanie optimálnej termoregulácie a chladivý efekt. V prednej časti sú opatrené membránou, ktorá zaisťuje 100% odolnosť proti vetru a zároveň zachováva svoju vysokú priedušnosť.

Boxerky Craft AE 2.0 WS boli vyrobené pre vaše maximálne pohodlie a voľnosť pohybu. To všetko zaisťuje špeciálne vyvinutý materiál, ich ergonómia, trojrozmerná konštrukcia strihu a špeciálne membrána. Nohavičky sú zakončené širšími mäkkými manžetami, ktoré zabraňujú ich vyhrňovaniu.

veľkosť:
XXL

Farba:
čierna

materiál:
100% Polyester
Z toho 51% Coolmax Air

Gore Windstopper:
92% Polyester
8% ePTFE

gramáž:
86 - 100 g / m2

Švédska firma Craft sa od roku 1977 špecializuje na vývoj a výrobu oblečenia pre vytrvalostné športy, kde pre dosiahnutie optimálnych výsledkov hrá funkčnosť a komfort zásadnú úlohu. Vďaka spolupráci so špičkovými športovcami a ďalšiemu vývoju nových materiálov získate s týmto oblečením skutočnú výhodu nad všetkými ostatnými.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie a veľkosť

Určenie
Pánske Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Craft AX 2.0 WS black veľ. XXL
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Craft AX 2.0 WS black vel. XXL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Craft AX 2.0 WS schwarz vel. XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Craft AX 2.0 WS schwarz vel. XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Craft AX 2.0 WS fekete vel. XL.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií