AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CRAFT Scampolo Mesh Superlight black XL

Zobraziť katalóg
CRAFT Scampolo Mesh Superlight black XL
4,5 2 hodnotení
Tričko pánske sieťované superľahké a rýchloschnúci, 6kanálkové vlákno, ploché švy, veľkosť XL
Kód:  SPT11021 Produktové číslo:  7318571177582
CRAFT Scampolo Mesh Superlight black XL Predaj skončil

CRAFT Scampolo Mesh Superlight black XL

Pri športovaní v letnom období zaručene oceníte tričko bez rukávov CRAFT Scampolo Mesh Superlight. Tento funkčný odev je určený pre indoorové i outdoorové športy v extrémne teplých podmienkach. Prvotriedny rýchloschnúci materiál udrží vaše telo v suchu a pohodlie i pri intenzívnom pohybe v jarných či letných dňoch. Neobyčajne príjemný a ľahký materiál v kombinácii s plochými švami a vynikajúcimi parametrami odvodu vlhkosti a ventilácia spôsobí, že v inom tričku už športovať nikdy chcieť nebudete!

kľúčové vlastnosti

  • Určené pre šport v extrémne teplom počasí
  • Rýchloschnúci materiál a ploché švy pre maximálne pohodlie
  • Šesť-kanálové vlákno pre perfektný odvod potu a chladivý efekt
  • Možné použitie ako vrchný top aj ako spodná vrstva
  • Ergonomický strih pre zabezpečenie voľnosti pohybu
  • Jednoduchý dizajn v praktickom čiernom prevedení

Maximálny komfort pri športe

Funkčné tričko CRAFT Scampolo Mesh Superlight je navrhnuté tak, aby svojim nositeľom poskytlo maximálny komfort pri športovaní. Prvotriedna Šesť-kanálové polyesterové vlákno vyniká perfektnou ľahkosťou a elasticitou, navyše je zdanlivo perforované, aby bola zaistená optimálna ventilácia. Rýchloschnúci efekt trička je založený na nízkom obsahu elastických vlákien, čím je výrazne zvýšený odvod vlhkosti a rýchlejšie obnovené suché prostredie. Tričko je možné použiť ako vrchný top aj ako spodnú vrstvu v chladnejšom počasí, napríklad pod cyklistický dres. Jednoduchý dizajn v praktickom čiernom prevedení vhodne doplní každý športový outfit.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CRAFT Scampolo Mesh Superlight black XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Craft Scampolo Mesh Superlight black XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Craft Scampolo Mesh Superlight schwarz XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Craft Scampolo Mesh Superlight schwarz XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CRAFT Scampolo Mesh Superlight fekete XL.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií