Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Creative MuVo mini modrý

Zobraziť katalóg
Creative MuVo mini modrý
4,8 32 hodnotení
Bluetooth reproduktor bezdrôtový, vode a prachu odolný, Bluetooth 4.0, A2DP, AVRCP, HFP, NFC, 3,6V 2200 mAh, výdrž až 10 hodín, 3,5mm jack audio vstup, dosah až 10m, IP66
Kód:  JJ123p9c Produktové číslo:  51MF8200AA006 Stránky výrobcu

Creative MuVo mini modrý

vypnuté
Párty může začít
 

Párty môže začať

Reproduktor Creative MUVO mini bude vaším univerzálnym cestovným spoločníkom. Spĺňa štandard IP66, takže mu nevadí ani striekajúca voda a hodí sa napríklad na bazénovú párty. Navyše je dokonale kompaktný na jednoduché prenášanie. Pritom všetkom ale reprodukuje stereofónny zvuk s hlbokými basmi, takže pokrýva celé hudobné spektrum.

Integrovaná batéria vystačí reproduktoru až na 10 hodín prehrávania. Keď sa vybije, stačí systém dobiť prostredníctvom portu micro USB.


Bezdrôtové pripojenie v plnej paľbe

Reproduktor je vybavený technológiou NFC, takže sa ho na nadviazanie bezdrôtového spojenia stačí jednoducho dotknúť. Na zariadenia, ktoré nepodporujú NFC je pripravený systém klasického párovania prostredníctvom Bluetooth. Ďalším variantom na pripojenie analógových zdrojov je 3,5 mm vstup.

vypnuté
Bezdrátové připojení v plné palbě
 

vypnuté
Univerzální funkce
 

Univerzálne funkcie

Reproduktor Creative MUVO mini je vybavený zabudovaným mikrofónom, ktorý sa hodí na volania handsfree a na konferenčné hovory. Na prepínanie medzi zoznamom stôp a telefónnymi hovormi je reproduktor vybavený praktickým tlačidlom. Na perfektné vykreslenie akéhokoľvek zvukového obsahu sú v reproduktore dva širokopásmové meniče a veľký pasívny radiátor.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Creative MuVo mini modrý
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Creative MUVO mini modrý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Creative MuVo Mini blau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Creative MuVo Mini blau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Creative MuVo mini kék.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií