Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Xiaomi 14 Ultra bundle

Crumpler Base Layer Galaxy S6/S7 Black

Zobraziť katalóg
Crumpler Base Layer Galaxy S6/S7 Black
3,3 3 hodnotení
Puzdro na mobil pre Samsung Galaxy S6 a ďalšie smartfóny podobných rozmerov, vnútorná veľkosť 7,5 x 14,5 x 0,7 cm, čierne
Kód:  GR595h4g3b Produktové číslo:  BLS6-001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Base Layer Galaxy S6/S7 Black

Puzdro Crumpler je viac ako obal pre váš Samsung Galaxy. Ako ochrana vášho telefónu je spoľahlivé a inteligentné rovnako ako váš telefón. Puzdro Crumpler je vyrobené z neoprénu a neprepustí ani jedinú kvapku. Dážď alebo nechtiac rozliate pitie tak nebude mať šancu poškodiť váš mobil. Šikovné je aj riešenie vnútornej časti. Je vybavené podšívkou Slippertex z mikrovlákna, ktorý leští displej vášho telefónu zakaždým, keď ho zasuniete dnu. Vychytávkou puzdra je vrecko, do ktorého schováte napríklad slúchadlá alebo platobné karty, takže ich budete mať v bezpečí a stále pripravené na použitie.

Hlavné parametre

  • Vhodný pre telefón Samsung Galaxy S6 a ďalšie inteligentné telefóny podobných rozmerov
  • Neoprén odpudzuje akékoľvek tekutiny a prach
  • Podšívka Slippertex vo vnútornej časti obalu, vyrobená z mikrovlákna, zbavuje displej nečistôt pri každom vsunutí telefónu do puzdra
 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Neoprén Hotovo!
Hmotnosť
37 g Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu Hotovo!

Typ a materiál

Materiál
Neoprén Hotovo!
Hmotnosť
37 g Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie
Priestor na kreditnú kartu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crumpler Base Layer Galaxy S6/S7 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Base Layer Galaxy S6/S7 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Base Layer Galaxy S6 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Base Layer Galaxy S6 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crumpler alapréteg Galaxy S6 Fekete.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií