Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Crumpler Muli Backpack - L - čierny

Zobraziť katalóg
Crumpler Muli Backpack - L - čierny
4,7 3 hodnotení
Batoh na notebook na tablety a laptopy do 15 ", veľkosť vonkajšie 45x35x19cm, veľkosť vnútornej 40x30x4cm
Kód:  GR599d2f Produktové číslo:  MUBP-L-001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Crumpler Muli Backpack - L - čierny

Pred objednaním overte rozmery vášho zariadenia, či je preň vami vybraný batoh dostačujúci..

Rumpler Crumpler Muli Backpack je vysoko funkčné batoh na notebook, ktorý bol inšpirovaný životom v meste tak, aby vám vaše cesty čo najviac uľahčil. Vnútorný úložný priestor je prístupný z vrchnej strany veka, navyše je otvárateľný zipsom po ľavej strane. Veko batohu sa uzatvára pomocou dvoch praciek. Cez zips vedú 2 pásiky s prackou, ktorá slúži k stiahnutiu batohu, keď nie je úplne zaplnený, vďaka čomu sa pohodlnejšie nosia.

Vnútri je sieťovaná kapsa na drobnosti a priehradka pre notebook, ktorý možno zafixovať pásikom na suchý zips. Veľké vrecko cez celú prednú stranu batohu je prístupná z pravej bočnej strany. Batoh je vyrobený z vodeodolného nylonu Chicken Tex Supreme s pogumovanou spodnou vonkajšou časťou. Pohodlné nosenie zaistí ľahko nastaviteľné široké popruhy a polstrovaná chrbtová časť. Navyše možno na batoh pripnúť svetlo, aby ste aj v noci boli dobre vidieť, napríklad pri jazde na bicykli.

Spoločnosť Crumpler je dlhodobo považovaná za popredného výrobcu v sektore batohov a tašiek. Výrobky Crumpler sa vyznačujú nevšedným, originálnym dizajnom a veľmi vysokou kvalitou spracovania. Všetky produkty sú vyrábané ručne a podliehajú náročným testom počas celého výrobného procesu. Tím dizajnérov neustále vymýšľa a prepracovávať výrobky do tých najmenších detailov tak, aby bolo ich používanie maximálne komfortné a účelové.

Parametre a špecifikácie:

Materiál
:
vodeodolný nylon

Rozmery:
vnútorné: 40 x 30 x 4 cm
vonkajšie: 45 x 35 x 19 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál
Nylon Hotovo!
Hĺbka
19 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
45 cm Hotovo!
Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Vonkajšie rozmery

Hĺbka
19 cm Hotovo!
Šírka
35 cm Hotovo!
Výška
45 cm Hotovo!

Výbava

Vrecká
Vrecko na notebook Hotovo!

Materiál

Materiál
Nylon Hotovo!

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku
15" Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Crumpler Muli Backpack - L - čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Crumpler Muli Backpack - L - černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Crumpler Muli Rucksack - L - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Crumpler Muli Rucksack - L - Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crumpler Muli hátizsák - L - fekete.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií