Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CRUMPLER Proper Roady 4500 - čierno / sivá

Zobraziť katalóg
CRUMPLER Proper Roady 4500 - čierno / sivá
Fototaška veľkosť vonkajšie 32 x 24 x 12 cm, veľkosť vnútornej 27 x 19 x 10 cm, nepremokavý nylon
Kód:  GR598g8c Produktové číslo:  PRY4500-003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CRUMPLER Proper Roady 4500 - čierno / sivá Predaj skončil

CRUMPLER Proper Roady 4500 - čierno / sivá

Radi fotografujete? Nebaví vás ale mať fotoaparát neustále v ruke aj vo chvíľach, keď skutočne nie je čo snímať? Potom je fototaška Proper Roady 4500 presne pre vás! Maximálne vnútorné rozmery zabezpečí, že táto brašna pojme vašu cestovné fotografickú výbavu a ešte niečo navyše . Štandardne sa do tašky vojde telo DSLR s nasadeným objektívom, 1-2 náhradné objektívy, blesk, príslušenstvo a 8 "tablet. Pribaliť si môžete aj najdôležitejšie filtre a samozrejme doklady vrátane peňazí, ktoré sa zmestia do prednej alebo zadné vrecká.

Dostatok organizovaného priestoru

O prehľadnosť a organizácii sa postarajú jemné Nylexová prepážky, ktoré je možné uspôsobiť vašim konkrétnym potrebám vďaka uchyteniu na suchý zips a v ktorých bude vaša výbava usadená ako v bavlnke. Predĺžený vrchný lem zaručuje pevné uzavretie a zamedzuje prístupu prachu. Pamäťové karty, batérie, prepojovacie káble a ďalšie drobnosti je možné schovať do vreciek na prednej a zadnej strane, ktoré sú uzatvárateľné zipsom, alebo využiť sieťované vrecká na zips schované na vnútornej strane veka. Pre tablet do veľkosti 8 "je nachystané samostatná polstrovaná kapsa.

Prvotriedna ochrana

Samotný exteriér je potom tvorený kvalitnou nepremokavou textílií 1000d Chicken Tex Supreme a gumou vystuženým dnom, čím je brašni zaistená dlhá životnosť a tiež perfektný vzhľad aj po dlhšej dobe používania. Medzi vonkajším nylonovým plášťom a vnútornou podšívkou je penové polstrovanie , Technike je tak poskytnutá maximálna ochrana. Taška je vybavená madlom a nastaviteľným popruhom cez rameno, ktorý disponuje odnímateľnou mäkčenou ramenné podložkou. Reflexný prúžok v spodnej časti zvyšuje bezpečnosť majiteľa v neprehľadnom mestskom ruchu.

Tradícia, kvalita, istota

Spoločnosť Crumpler je dlhodobo považovaná za popredného výrobcu v sektore batohov a tašiek. Výrobky Crumpler sa vyznačujú nevšedným, originálnym dizajnom a veľmi vysokou kvalitou spracovania. Všetky produkty sú vyrábané ručne a podliehajú náročným testom počas celého výrobného procesu . Tím dizajnérov neustále vymýšľa a prepracováva výrobky do tých najmenších detailov tak, aby bolo ich používanie maximálne komfortné a účelové.

Parametre a špecifikácie:

Priestor pre:
Telo DSLR s nasadeným stredne dlhým objektívom
1-2 náhradné objektívy
Blesk
Príslušenstvo
8 "tablet

Rozmery:
Vonkajšie: 32 x 24 x 12 cm
Vnútorné: 27 x 19 x 10 cm
Vnútorné (tabliet): 20 x 13 x 3 cm

Hmotnosť:
545 g

Poznámka:
» Všetky fototašky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CRUMPLER Proper Roady 4500 - čierno / sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRUMPLER Proper Roady 4500 - černo/šedá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CRUMPLER Proper Roady 4500 - Schwarz / Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CRUMPLER Proper Roady 4500 - Schwarz / Grau. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Crumpler Megfelelő Roady 4500 - fekete / szürke.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií