Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Motorola

Cubs – Detský drevený piknik stolík veľký

Zobraziť katalóg
Cubs – Detský drevený piknik stolík veľký
4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo na detské ihrisko – rozmery 90×90×50cm
Kód:  HRAa7866 Produktové číslo:  641938432589
Cubs – Detský drevený piknik stolík veľký Predaj skončil

Cubs – Detský drevený piknik stolík veľký

Detské ihrisko je rajom všetkých detí, ktoré sa nezaobídu bez najrôznejšieho príslušenstva, hračiek a potrieb pre deti. Veľmi dôležitou časťou detskej výbavy je drevený piknikový stolík. Veľký stolík CUBS je vhodný pre deti už od troch rokov. Môžete ho využiť na hranie, maľovanie alebo napríklad olovrant. Stolík je určený na umiestnenie vonku, ale veľmi dobre poslúži aj vo väčších detských izbách. Stolík je vyrobený z dreva v prírodnej farbe a môže tak doplniť akýkoľvek nábytok v detskej izbe, rovnako ako ďalšie príslušenstvo na ihrisko CUBS. Dajte deťom možnosť usporiadať si na záhrade piknik alebo detskú oslavu pri vlastnom stolíku!

Vlastnosti stola

  • Je vyrobený z dreva borovica/jedľa
  • Má rozmer 90 × 90 × 50 cm
  • Hrúbka materiálu je 15 mm
  • Je vhodný pre deti od troch rokov
  • Má jednoduchú montáž
  • Je vyrobený v EÚ
  • Váha 7 kg

Prázdninové posedenie pri piknikovom stole

Drevený stolík CUBS je vyrobený z kvalitného prírodného materiálu a je precízne spracovaný. Bol testovaný a schválený v súlade s najnovšími európskymi normami a požiadavkami tak, aby vyhovoval bezpečnostným predpisom. Stolík je určený pre deti, má jednoduchú montáž a rozmer vhodný na hranie, maľovanie alebo záhradný piknik. Kúpte deťom krásny stolík, ktorý bude mať praktické využitie každý deň!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cubs – Detský drevený piknik stolík veľký
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Cubs - Dětský dřevěný piknik stolek velký. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBS Kinder-Picknick-Tisch aus Holz - Groß. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBS Kinder-Picknick-Tisch aus Holz - Groß. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubs - Fa piknik asztal gyermekeknek, nagy.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií