PET PET

Cukrovinky

Zobraziť katalóg
Cukrovinky
5 1 hodnotení
Puzzle 1000 dielikov
Kód:  HRAa4183 Produktové číslo:  9001890536847 Stránky výrobcu

Cukrovinky

Propršené nedeľné popoludnie? Chvíle s priateľmi? Zábava pre celú rodinu? Áno, s puzzle sa nebudete nudiť vy ani kamarát, sestra alebo dedko. Okrem toho, že si príjemne spestríte spoločný čas, si zároveň precvičíte mozgové závity a vlastné šikovnosť a prežijete úžasný pocit zadosťučinenia, keď umiestnite posledný dielik skladačky. Z našej širokej ponuky si môžete vybrať puzzle pre začiatočníkov aj majstrov, klasické alebo 3D varianty, s jednoduchšími a zložitými motívmi, ktoré sú výzvou dokonca aj pre skúsených puzzlaře. Nebudete sa môcť odtrhnúť, kým je nezložíte úplne celé.

Skúste stráviť príjemný večer v spoločnosti puzzle s motívom cukrovinky a uvidíte, že sa vám začnú zbiehať sliny a budete si priať, aby Vianoce boli už zajtra. Uvarte si čaj, pripravte nejakú dobrotu a môžete začať skladať. Buďte o krôčik bližšie k najkrajším sviatkom roka už dnes!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Cukrovinky
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piatnik Cukroví.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií