AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CycleOps Prepravná taška na trenažér

Zobraziť katalóg
CycleOps Prepravná taška na trenažér
– vhodná aj na prepravu doplnkov alebo prilby
Kód:  SPTms1836 Produktové číslo:  12527002603
CycleOps Prepravná taška na trenažér Predaj skončil

CycleOps Prepravná taška na trenažér

Prepravná taška je takmer povinnou súčasťou vybavenia každého pretekára. Priviezť si svoj trenažér na preteky ešte nikdy nebolo také ľahké ako s praktickým vakom od CycleOps. Zmestí sa vám do neho nielen trenažér, ale vďaka ďalšiemu sieťovanému vrecku aj prilba a bidony. Okrem toho má tiež tri ďalšie vrecká, kam sa vám zmestia všetky doplnky potrebné na pretekanie. Čalúnený popruh cez rameno zaručí úplné pohodlie pri nosení a tiež to, že sa vám taška neprenesie. Vak s decentným a elegantným dizajnom ponúka aj menovku, vďaka ktorej vašu tašku len tak nestratíte. O bezpečie vášho nákladu sa starajú ochranné gumené nožičky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CycleOps Prepravná taška na trenažér Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CycleOps Přepravní taška na trenažér. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CycleOps Szállítózsák az edzőgép számára.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií