Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit

Zobraziť katalóg
D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit
3,0 2 hodnotení
Sada obsahuje inteligentnú zásuvku Smart Plug DSP-W215, Wi-Fi senzor pohybu DCH-S150 a HD kameru DCS-935L
Kód:  NN490e Produktové číslo:  DCH-100KT/E

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit Predaj skončil

D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit

Chcete mať vaše obydlie pod úplným dohľadom a vedieť o každom šuchnutí vo vašich obytných priestoroch? Myslíte si, že diaľkové ovládanie niektorých funkcií vo vašom dome je námetom do akčného filmu namiesto čistej reality? Táto štartovacia sada od spoločnosti D-Link vás presvedčí o opaku a dovolí vám úplnú kontrolu nad domovom.

Kľúčové vlastnosti

  • Štartovacia domáca sada od spoločnosti D-Link
  • Možné pripojenie na WiFi sieť 802.11b/g/n
  • Napájanie prostredníctvom zásuvky
  • Veľmi skladné rozmery
  • Biela farba nepôsobí rušivo pre okolie

Skoro ako kúzlom

Inteligentná sada obsahuje celkom tri rozdielne produkty. Všetky jednotlivé zariadenia sa dajú ovládať odkiaľkoľvek a vy tak môžete mať prehľad o dianí vo vašom dome či byte.

Múdra zásuvka Smart Plug DSP-W215 môže byť ovládaná prostredníctvom bezdrôtovej siete WiFi 802.11b/g/ n. Vďaka tomu budete schopní púšťať elektrinu pre pripojené zariadenie podľa potreby. Produkt je chránený proti prehriatiu. Na obrazovke vášho telefónu si môžete sledovať štatistiky spotreby elektrickej energie.

Pohybový senzor DCH-S150 môžete taktiež ovládať prostredníctvom bezdrôtového pripojenia. Táto krabička s veľkosťou 58×54×43,5 mm dokáže ľahko monitorovať priestor až do vzdialenosti 8 metrov od prijímača pod uhlom 100 stupňov vodorovne a 80 stupňov zvisle. Vďaka tomu budete mať prehľad o pohybe vo vašom byte.

S HD kamerou DCS-935L budete mať úplný prehľad o pohybe pri vstupných dverách, za oknom alebo na prístupovej ceste. Kamera je schopná prenášať obraz až v kvalite 1280 × 720 pri rýchlosti 30 snímok za sekundu. Vďaka bezdrôtovej sieti budete schopní vidieť všetky zábery priamo na obrazovke vášho mobilného zariadenia. V prípade potreby možno kameru s rozmermi 58×85,4×124,9 mm ľahko skryť.

Farba:
Biela

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!
Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia, Zabezpečenie Hotovo!

Pripojenie

Pripojenie
WiFi 2,4 GHz Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Elektroinštalácia, Zabezpečenie Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte D-Link DCH-100KT SMART Home HD Starter Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: D-Link DCH-100KT Smart Home HD Starter Kit.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií