Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy mini AD gaming

Diskusia k D-Link DWR-116

Zobraziť katalóg
D-Link DWR-116 - WiFi router

Diskusia k D-Link DWR-116

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa D-Link DWR-116, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu D-Link DWR-116 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k D-Link DWR-116 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Dobry den mam záujem o tento router . a zaujíma ma ci funguje na princípe ze vložím sim kartu a internet pojde cez ethenet porty .. proste router potrebujem na sim stym ze pôjde internet cez kábel žiadne usb a podobne veci . ďakujem

Dobrý den, lze tento router připojit k internetu přes USB 4G modem a využívat paralelně v jeden okamžik wifi a lan připojení přes porty, které jsou na přístroji. ? díky synek

Prosím, je tento rooter na sim-kartu? Ak nie, prosím, vedeli by ste mi odporučiť iný z vašej ponuky? Mám zariadenia, ktoré sa dajú pripojiť len cez LAN. Inak by mi úplne stačil internet od mobilného operátora.

je to aj na sim kartu?

Dobrý den , u DLINKU DWR-116 si chci nastavit přístup na vzdálenou plochu na port 3389. Postupoval jsem podle Odkaz do neznáma a Odkaz do neznáma ale připojení z venku mi neprojde. Vyzkoušel jsem jiný router a zde bylo vše v pořádku. ( i když trochu jiné nastavení). V nabídce Virtual server jsem přidal 3389 192.168.0:50 3389. Prosím o radu nebo o návrhy. IP adresy je klasická, pevná ( jiné routry jsou OK ).

Dobry den, neviete mi poradit ci tento router funguje s USB D-Link DWM-157 ver C1? V komp. zariadeniach som ho nasiel ale cervenou farbou, tak neviem ci sa mam snazit nadalej, alebo sa na to ...

Dobrý den, můžu po prosit, kde se nachází tlačítko rest? Je to ve předu to malé? Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, stačí tedy vložit datovou sim? nebo musím koupit ještě nějaký adaptér na sim? děkuji

Dobrý den, bude mi to fungovat s Vodafone LTE SIM kartou a tarifem pripojeni bez kabelu + ?

Dobry den, je mozno pres USB pripojit Samsung S6 a pouzit jej jako 4G LTE modem? Dekuji

12
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií