PET PET

Dakine Factor 20L Tabor

Zobraziť katalóg
Dakine Factor 20L Tabor
5 1 hodnotení
Mestský batoh mestský multifunkčný vrátane priehradky na notebook 14 ", rozmer 44 × 30 × 16 cm, objem 20 l
Kód:  SPT11969 Produktové číslo:  610934038545

Dakine Factor 20L Tabor

Máte u batohu radšej kompaktnejšie rozmery a pohodlie? Tento batoh si potom právom zaslúži vašu pozornosť. Svojimi čistými líniami pôsobí veľmi príjemne, akonáhle sa na neho však zadívate bližšie, všimnete si zábavných modrých prvkov a netradičného spracovania. Hodiť sa tak bude skvele do školy či do mesta.  

kľúčové vlastnosti

  • Kapsa na notebook (14 ")
  • vreckové organizér
  • Špeciálna priehradka s fleecovou podšívkou
  • Bočné sieťované vrecká
  • Kompaktný objem rozdelený do praktických častí. 

Všetko pod kontrolou

Taky poznáte ten pocit, keď sa vám nedarí v batohu nájsť práve to, čo potrebujete? Tento batoh sa postará, aby sa vám to už len tak nestalo. V hlavnom vrecku nájdete polstrovanou kapsu na notebook, v ktorej bezpečne prepravíte aj zošity či iné dokumenty bez pokrčenia. Prostredná vrecko obsahuje veľmi prakticky rozvrhnutý organizér, vďaka ktorému bude mať každá vaša drobnosť svoje ideálne miesto. Na prednej strane vrecka nájdete ešte zipsom chránenú priehradku na veci, ktoré potrebujete mať veľmi rýchlo po ruke a napriek tomu v bezpečí. V batohu môžete aj jednoducho ochrániť okuliare alebo telefón proti poškriabaniu, stačí ich vložiť do špeciálnej priehradky z vrchnej strany. Má fleecovou podšívku, takže v nej budú okuliare ako v bavlnke. 

Pohodlie na prvom mieste

Aby sa batoh pohodlne niesol aj pri plnej záťaži, je vybavený kvalitným polstrovaním chrbta a popruhov. Samozrejmosťou je potom nastaviteľnosť ramenných popruhov aj hrudného popruhu. Vďaka tomu batoh krásne sadne na každá chrbát a vy sa na neho môžete vždy spoľahnúť. 

Doplňujúce informácie

rozmer:
44 × 30 × 16 cm

objem:
20 l

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Dakine Factor 20L Tabor
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dakine Factor 20L Tabor.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií