AD homeoffice AD homeoffice

Diskusia k Danfoss Termostatická hlavica Z-wave

Zobraziť katalóg
Danfoss Termostatická hlavica Z-wave - Termostatická hlavica

Diskusia k Danfoss Termostatická hlavica Z-wave

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Danfoss Termostatická hlavica Z-wave, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Danfoss Termostatická hlavica Z-wave ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Danfoss Termostatická hlavica Z-wave vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.

Funguje hlavice jako Z-wave repeater?

Co vsechno potrebuju krome teto hlavice abych mohl ovladat UK mobilem?

je táto hlavica kompatibilná s ventilom heimeier?

Dobrý den, jak se přidává tato hlavice do z-wave sítě? Mám Fibaro HC lite.

Dobrý den. Máme hlavici cca 3 týdny, kdy bez problému fungovala. Dnes cely den topí na 24 stupňů, přestože je na řidiči jednotce nastavena nízká teplota. Radiátory se vůbec nevypíná. Kde může být problém? Děkuji za odpověď

Dobrý den, koupil jsem 5 těchto hlavic, ani v jedné není český manuál. Kde se dá najít. Děkuji moc

Dobry den, já nemužu pochopit jak deaktivovat ten termostat. Me se nelíbí a já nechci aby byl na 4 stupne nebo na 2 stupne. Já chci aby byl desktivovany, jakoby vyplej ze zásuvky chápete? Já topeni vubec nepouživam, takže ten termostat musi byt vyplej, ale on pořád bliká a ukazuje nějaké sračky na displeji. Poraďte, děkuju!

Dobrý den, je tato hlavice kompatibilní s jednotkou Danfoss Link CC? Děkuji

Dobrý den, koupil jsem Danfoss Link startér kit (obsahuje 3 termostatické hlavice) + 3x Danfoss Termostatická hlavice Z-wave. Instalace prvních 3 ks termostatických hlavic proběhla zcela bezproblému (těch ze startovací sady), z těch 3 dokoupených se nepovedla spárovat ani jedna, v čem je problém?

Dobrý deň, 25.8.2019 som zakúpil 15ks týchto termostatických hlavíc, po cca8 mesiacoch používania mi na 3ks hlavíc svieti symbol E1. Na internete som sa dopátral, že pri tejto chybovej hláške je nutná reklamácia hlavice. Je to pravda, alebo existuje aj nejaké iné riešenie opravy tohto problému.

12
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií