PET PET

Danish Design IV11Q736

Zobraziť katalóg
Danish Design IV11Q736
Dámske hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO7065 Produktové číslo:  IV11Q736

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Danish Design IV11Q736

Elegantné dámske hodinky Danish Design s pozláteným puzdrom sa stanú krásnym módnym doplnkom nielen pre zvláštne príležitosti. Chystáte sa do divadla, na obchodnú schôdzku alebo na večerné posedenie? S týmito hodinkami si budete pripadať nesmierne pôvabná! Vydarená je farebná kombinácia farieb zlatej, bielej a čiernej.

Základ hodiniek je tvorí klasický quartzový pohon uložený pozlátenom puzdre hranatého tvaru. Biely ciferník, ktorý je kryt tvrdým minerálnym sklíčkom, tvorí iba dvojica ručičiek. Nehľadajte tu žiadne indexy, číslice ani nápisy, všetko je čisté a bez rušivých elementov. Nachádza sa tu len logo výrobcu na 12. hodine. Silikónové puzdro je pohodlné na nosenie a dokonale padne ku zvyšku hodiniek.

Aby vaše hodinky vyzerali stále ako nové, odporúčame ich pravidelne utierať od prachu a ďalších drobných nečistôt. Výrobca udáva vodotesnosť 30m, odolajú teda striekajúcej vode. Neodporúčame je však na kúpanie a plávanie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Danish Design IV11Q736 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danish Design IV11Q736. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danish Design IV11Q736.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií