Protiplnění

Danish Design IV22Q664

Zobraziť katalóg
Danish Design IV22Q664
Dámske hodinky - vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO7055 Produktové číslo:  IV22Q664

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Danish Design IV22Q664

Tieto dámske hodinky Danish Design na prvý pohľad vsádzajú na príťažlivý minimalistický štýl. Nehľadajte tu žiadne dizajnové výstrelky, ktoré by narušovali čistý ráz a uhladenú eleganciu. Hodinky sú ladené do svetlých odtieňov, konkrétne do bielej a striebornej farby. Táto kombinácia farieb im evidentne pristane, pričom sú nielen krásne, ale vďaka koženému remienku aj pohodlné.

Hodinky sa ako doma budú cítiť pri zvláštnych príležitostiach. Ak hľadáte vkusný módny doplnok, tento model bude určite horúcim kandidátom. Ich základ tvorí klasický quartzový pohon nenáročný na údržbu. Krásne okrúhle puzdro striebornej farby obsahuje minerálne sklíčko a ciferník s dvomi ručičkami.

Hodinky odolajú striekajúcej vode, na kúpanie a plávanie ich však neodporúčame. Dokonalý vzhľad udržíte občasným otrením od prachu a ďalších drobných nečistôt.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Danish Design IV22Q664 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danish Design IV22Q664. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danish Design IV22Q664.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií