Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Danish Design IV22Q890

Zobraziť katalóg
Danish Design IV22Q890
Dámske hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO7059 Produktové číslo:  IV22Q890

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Danish Design IV22Q890

Dámske hodinky Danish Design na prvý pohľad zaujmú originálne riešenú dvojicou ciferníku. Podklad, ktorý je chránený minerálnym sklíčkom, je biely a nájdeme na ňom dva mini ciferníky s číslicami a jednoduchými indexy. To podčiarkuje celkovo svojbytný a veľmi elegantný dizajn hodiniek, ktoré sa hodia takmer pre každú príležitosť. Vhodné sú pre denné nosenie, do práce aj na stretnutie s priateľmi.

O pohon hodiniek sa stará klasický quartzový strojček, ktorý je nenáročný na údržbu. Súčasťou je odolné minerálne sklíčko a remienok z čiernej kože, ktorý pohodlne obopne každej ženskej zápästia. Výrobca uvádza vodotesnosť 30m, hodinky teda odolajú striekajúcej vode, nie sú však vhodné na kúpanie. Pre bezchybný vzhľad odporúčame občasné povrchové ošetrenie od prachu a ďalších drobných nečistôt.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Danish Design IV22Q890 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Danish Design IV22Q890. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Danish Design IV22Q890.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií