Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

De'Longhi XLR32LMD.BK

Zobraziť katalóg
De'Longhi XLR32LMD.BK
Tyčový vysávač tyčový, nádoba 1l, 3 stupne výkonu, funkcia rýchleho nabitia, doba prevádzky 50min
Kód:  DLVT001 Produktové číslo:  XLR 32LMD.BK Stránky výrobcu

De'Longhi XLR32LMD.BK

Akumulátorový vysávač má ergonomické tyčové prevedenie s vysoko výkonnou a ľahkou lítiovou batériou, ktorá zabezpečí až 50 minút prevádzky. Vysávač disponuje multifunkčným kefou pre všetky typy povrchov. Bezsáčkové prevedenie vám šetrí čas i peniaze, pretože odpadnú nádobku s objemom 1 litra stačí po ukončení upratovania jednoducho vysypať bez toho, aby ste prišli do kontaktu s nečistotou. Zaiste tiež oceníte 3 úrovne nastavenia vysávanie, rýchle nabíjanie a LED indikátor nabitie. Batéria sa nabíja pomocou dokovacej stanice, ktorá zároveň slúži ako stojan pre skladovanie. Uľahčite si prácu pri upratovaní s týmto praktickým akumulátorovým vysávačom.

hlavné prednosti

  • Tyčový, bezdrôtový akumulátorový vysávač
  • bezsáčkové prevedenie
  • Vysoko kvalitný Li-ion batéria 32 V
  • LED indikátor nabitia batérie
  • Dokovacia stanica slúži ako stojan

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre De'Longhi XLR32LMD.BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si De'Longhi XLR32LMD.BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte De'Longhi XLR32LMD.BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte De'Longhi XLR32LMD.BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: De'Longhi XLR32LMD.BK.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií